Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

North West schrijft het liefste briefje naar moeder Kim Kardashian

North West eindigt het weekend met een lief briefje naar moeder Kim Kardashian. De 7-jarige dochter van Kim en Kanye schreef een briefje naar haar moeder op de meest onverwachte plek: de wc. En Kim is maar wat blij met de verrassing van haar dochter, schrijft ze op Instagram.

De post van Kim Kardashian kreeg enorm veel reacties, velen vonden het briefje van North té schattig.

North West schrijft briefje voor Kim Kardashian

Gister postte Kim Kardashian een foto van een toiletrol met de tekst, “Mom I love you.” North had de tekst met zwarte marker op de rol geschreven en als verrassing voor haar moeder gehouden. Kim Kardashian was blij verrast, maakte een foto van de toiletrol en plaatste het op Instagram met de tekst, “I love you too North, forever!!!”

Op Instagram krijgt Kim Kardashian veel reacties onder de post. Zo reageert Olivia Pierson, “This is toooooooo sweet 🥺🥰” en schrijft Ash K Holm, “She’s an artist !!” Andere reacties zijn, “Thats sooooo sweet !!!!!!! 😩😍” en, “North is the most iconic child ever to be.” En wij zijn het daar alleen maar mee eens, want de verrassing voor haar moeder is te lief.

Girls Trip

Het briefje van North kwam een dag nadat zij en haar moeder Kim van een “Girls Trip” genoten met Chicago West. Bestemming was de Turks- en Caicoseilanden, om de derde (!) verjaardag van Stormi Webster te vieren. Een bron vertelde hierover aan E! News dat Kylie Jenner haar dochters verjaardag speciaal wilde maken. Daarom reisden de dames af naar “een van hun favoriete plekken.”

De Turks- en Caicoseilanden zijn open voor toerisme, onder strikte maatregelen voor het coronavirus. Volgens een bron verbleven de dames in een privévilla op het eiland. “They stayed at a private villa where they have often stayed in the past. They stayed for three nights and had a great vacation spending time at the beach, swimming, taking boat rides and playing in the sand.” En hoe kan het ook anders, Stormi Webster werd immers drie jaar oud.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.