Emma Toussain
Emma Toussain Technologie 17 mei 2024
Leestijd: 3 minuten

NSMBL reist naar Dubai voor de lancering van déze smartwatch: kijk met ons mee

Regelmatig krijgen we als redactie een invite om mee te gaan naar een tof event. Kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland. NSMBL’s Emma reist samen met techmerk HUAWEI naar Dubai voor de nieuwste productlanceringen, waaronder een hele toffe smartwatch.

Wij nemen je mee op deze persreis.

Op reis naar Dubai

Om in Dubai te komen, vlieg je net iets langer dan zes uurtjes. Prima te doen dus. Je kunt vliegen met een maatschappij als KLM, maar met Emirates krijg je toch wel de échte ervaring. Dan zit je waarschijnlijk (zoals wij) in een Airbus: een vliegtuig met twee verdiepingen dus.

Als je aankomt in Dubai overvalt de hitte je gelijk: zelf om één uur ‘s nachts is het daar nog dertig graden. Naar het hotel en klaarmaken om te slapen, want de volgende dag begint al vroeg. Ons uitzicht (op de Burj Khalifa!) is er eentje om nooit meer te vergeten. HUAWEI regelde, los van het event, ook nog een hoop andere activiteiten. Denk aan een Jeep-safari door de woestijn, kameel rijden, diner op het strand én een bezoek aan de Burj.

Bekijk de recap van onze reis hier:

@nsmblmagazine

NSMBL’s Emma neem je mee op een persreis naar Dubai! 🐪🇦🇪👏🏻 #dubai #persreis #huawei #dubaitiktok #reizen #emirates #media #werk #nsmbl #burjkhalifa #atlantistheroyal #redactie

♬ original sound – missy vicky 💞 – ★.𝐕𝐢𝐜𝐤𝐲🥂

HUAWEI event in Atlantis The Royal

Het event zelf was ook niet op de minste plek, namelijk in het luxe hotel Atlantis The Royal. Je weet wel, het hotel dat opende met een privéconcert van Beyoncé. Misschien ken je Atlantis The Palm al, nou dit is het jongere broertje. Nog maar een jaar open dus alles is nog bijzonder nieuw, maar waarschijnlijk echt het meest luxe hotel waar we ooit gaan zijn.

WATCH FIT 3

De WATCH FIT 3 werd gelanceerd tijdens het event. Een product gemaakt met drie categorieën in gedachten: mode, sport en technologie. De smartwatch heeft een vierkante ontwerp en is slechts 9,9 mm ‘dik’ en een gewicht van slechts 26 gram. Het horloge is opvallend licht en stijlvol, precies wat je wil als je in de sportschool staat en je progressie wil bijhouden, maar hier geen hinder van ondervinden. Zowel praktisch als esthetisch.

Het horloge koppel je aan een app op je telefoon (kan je gewoon downloaden op je iPhone ook!) en daar hou je alles bij. Het horloge meet bijvoorbeeld je calorie-inname en dan kan je in de app invoeren wat je allemaal gegeten hebt. Dan krijg je een melding als je meer moet eten of over je gewenste grens heen komt. Ook kan je je slaap meten, hartslag en nog heel veel andere dingen die te maken hebben met je gezondheid.

Kan een smartwatch stijlvol zijn?

Daar zijn de meningen over verdeeld, een klein schermpje om je pols staat natuurlijk altijd wat techy. Maar als je dan tóch een smartwatch koopt, is dit wel een goeie. Niet al te duur maar wel met heel veel leuke gepersonaliseerde opties. Denk aan wijzerplaten die kan je instellen naar je eigen voorkeur. Ook zijn er verschillende bandjes verkrijgbaar: zelf zijn we fan van de wit/beige-en lichtgroene kleur. Lekker zomers.

Naast het horloge werden er een hoop andere nieuwe producten gelanceerd: denk aan tablets, laptops en audio-producten. Dus bekijk die zeker even!

Dit is de langverwachte trailer van It Ends With Us

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.