Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 13 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

*NSYNC herenigd tijdens VMA’s: de reactie van Taylor Swift is alles wat je wil zien

Als je opgegroeid bent in de jaren negentig, dan was je sowieso fan van The Backstreet Boys of *NSYNC. Knappe mannen in een band doen ‘t altijd goed en al helemaal in die boyband-era. De mannen van *NSYNC zijn inmiddels allemaal de leeftijd van veertig gepasseerd en ze zijn allemaal hun eigen weg gegaan.

Het meest bekende lid, Justin Timberlake, heeft nog wel de beste weg afgelegd. Maar voor alle fans (+ Taylor Swift) was er gister iets heel leuks..

Ze waren aanwezig bij de VMA’s. Ja, samen.

Taylor Swift wordt gek bij het zien van *NSYNC

En helaas voor alle fans die hoopten op een optreden; dat feest ging niet door. Er gingen al langere tijd geruchten rond over een eventuele reünie tijdens de VMA’s maar in welke vorm, dat bleef nog onbekend. Het blijkt nu dat ze daar samen waren om een award uit te reiken, dus niet om te zingen.

Beetje jammer, maar we moeten het er mee doen. Ze reikten de award voor ‘Best Pop Video’ uit, die uiteindelijk naar Taylor Swift ging. En ove Taylor gesproken.. die werd helemaal gek bij het zien van de mannen samen.

Bekijk haar eerste reactie hieronder.. puur, enthousiast en een beetje vol ongeloof.

En eenmaal op het podium..

Ze won dus ook nog én mocht dus bij de mannen staan. Nou – je kunt je voorstellen, dat beviel haar wel. Ze kreeg ook nog eens friendship bracelets van de mannen, iets wat háár fans ook altijd doen tijdens haar concerten.

Wat een lieffie is het ook.

What’s next voor Taylor?

Eén van de grootste artiesten van dit moment is toch wel Taylor Swift. De 33-jarige zangeres is bezig met The Eras Tour en daar lijkt het niet te stoppen. Oplettende fans denken namelijk dat miss Swift in 2024 als hoofdact zal verschijnen op Coachella en dat heeft alles te maken met een enorm gat ten tijde van het festival in Californië. Hmmmm… Er lijkt zelfs bewijs te zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.