Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 5 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Staat Taylor Swift volgend jaar als hoofdact op Coachella? Dit zijn de hints

Een van de grootste artiesten van dit moment is toch wel Taylor Swift. De 33-jarige zangeres is as we speak druk bezig met The Eras Tour en daar lijkt het niet te stoppen. Oplettende fans denken namelijk dat miss Swift in 2024 als hoofdact zal verschijnen op Coachella.

Ze hebben zelf bewijs!

Hoofdact op Coachella 2024

Hoewel Taylor Swift op dit moment druk bezig is met haar tour, denken veel fans dat er nog wel een schepje bovenop kan. Niet alleen dit jaar zal The Eras Tour plaatsvinden. In 2024 gaat de langste tour die een artiest ooit gedaan heeft gewoon door. Taylor heeft zelfs net nieuwe data’s aangekondigd, maar in haar schema is fans wat opgevallen.

Volgens oplettende fans is er namelijk wat merkwaardigs aan de hand. Op de planning van The Eras Tour 2024 is te zien dat Taylor Swift tussen 5 maart 2024 en 8 mei 2024 geen concerten geeft. Nu denk je misschien “dat is toch niet bijzonder”, maar niks is minder waar. In dat tijdsvlak vindt namelijk precies Coachella 2024 plaats en volgens veel fans zal Taylor Swift daar als hoofdact verschijnen. De kers op de taart!

@cocomocoe

Could the gap in Taylor Swift’s new tour hint at a possible Coachella performance? Ft. @Nicky // #TaylorSwift #Coachella #ErasTour

♬ original sound – Coco Mocoe

Taylor Swift

Of dit echt het geval zal zijn weten we helaas nog niet, maar hoe gaaf zou dat zijn? Wel weten we dat Taylor Swift meer dan hot and happening is op dit moment. Bijna elk tienermeisje en elke vrouw is obsessed met de zangeres en dat is overal op social media te zien. Fans die geen kaartje hebben weten te bemachtigen voor haar tour verzamelen zich tijdens haar concerten namelijk zelfs buiten het stadion om van het concert te kunnen genieten.

Ook komt de zangeres regelmatig langs in het nieuws. Zo werd Taylor Swift meerdere keren close gespot met Matty Healy en is er ook bekendgemaakt wat de zangeres met haar nieuwste tour verdient. En als dat nog niet genoeg is deelde Taylor onlangs ook nog een hilarische TikTok met haar vader online.

Taylor Swift tickets gescoord? Op deze website vind jij de perfecte Eras Tour-outfits

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.