Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 25 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Oh nee: Ryan Gosling is slachtoffer geworden van fillers

Acteur Ryan Gosling is weer helemaal in de spotlights na zijn iconische rol in Barbie. Hij is alleen een beetje blijven hangen in het plastic wereldje, zo blijkt. Hij is nu gezien met enorm veel fillers in zijn gezicht en wij schrikken daar toch wel een beetje van. Toch denken ook veel mensen dat er geknoeid is met de beelden.. we vertellen je meer.

Life in plastic, it’s fantastic.. or is it?

Ryan Gosling vol met fillers

Op TikTok gaat er een video rond van Ryan waarin hij op de rode loper staat om zijn nieuwe film te promoten. Alleen.. zijn uiterlijk is wel heel erg opvallend. Hij is altijd een knappe vent geweest, alleen nu gaat het om iets anders. Zijn wangen zijn wel heel erg gevuld.. met filler. Aiiiiii.

TikTokkers laten dan ook massaal weten hiervan te schrikken. “Neeeeee wat erg dit. Ik hou van hem”, zo reageert iemand. Toch denken ook een aantal dat dit niet echt is en dat er met de beelden is geknoeid en niet met het gezicht van Ryan zelf: “the way this isn’t even real and people are still falling for it”. Wat denk jij – is het echt of nep?

Bekijk de video van Ryan Gosling zijn nieuwe uiterlijk hier.

Nog meer shocking beelden

Van Hollywood royalty gaan we even naar onze eigen royals.. of nouja – naar Delfina Chaves en Martijn Lakemeier. Dit stel speelt ons koningspaar in de nieuwe Videoland Original Máxima. In de serie zie je hoe de twee elkaar ontmoeten begin jaren 90 en tjsa, daar hoort ook wat geflikflooi bij. Het is alleen wel gek omdat bij je eigen koning en koningin te zien. Twittergebruikers schrikken dan ook een beetje van de seksscènes.

Alles wat je wil weten over Wilde Weide: het nieuwe festival van Wildeburg

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.