Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 24 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Om déze reden zijn fans ervan overtuigd dat Kendall Jenner en Harry Styles (weer) aan het daten zijn

Attention to all Harry Styles stans! Er is namelijk een kans dat de zanger (weer) van de markt is. Yup, vijf dagen nadat het nieuws naar buiten kwam dat Harry en zijn vriendin van twee jaar Olivia Wilde toch echt een punt zetten achter hun relatie, werd het ook plotseling aangekondigd dat Kendall Jenner vorige maand ook stilletjes haar relatie met haar vriend Devin Booker had verbroken.

Maar TikTok gelooft om déze reden niet dat dit een toeval is…

Zijn Harry Styles en en zijn ex Kendall Jenner echt aan het daten?

Om een goed te begrijpen waarom fans op TikTok denken dat de twee weer aan het daten zijn, is het belangrijk dat je de historie van Harry en Kendall (of ook wel Hendall genoemd) weet. De twee hadden namelijk een paar jaar geleden al een zogenaamde jojo-relatie. Zo waren ze in 2013 al eerder een stelletje, gingen ze in 2014 uit elkaar, en kwamen ze in 2015 weer bij elkaar, wat werd gevolgd door aardig wat PDA op een jacht in St. Barts op oudejaarsavond. En aan het einde van 2016 waren de twee nog steeds aan het daten.

En ja, dat de twee gingen in 2016 ook weer uit elkaar gingen is waar – maar als je de turbulentie in de relatie negeert is het iets makkelijker om te begrijpen waarom stans van de twee denken dat deze derde poging wel tot een succesvolle relatie kan lijden. De fans hebben namelijk wel hele ‘geloofwaardige’ bewijsstukken die hun vermoedens ondersteunen.

@all_i_do_is_ken

Replying to @yes_daddy_iwill I told y’all that was a single Kenny dancing at that concert ….TISK TISK MY BAD! #fyp #harry #kendalljenner #harryandkendall #detective

♬ California Dreamin’ – The Mamas & The Papas

Blies Harry Styles nou echt een kus naar Kendall Jenner?

Toen Kendall vorige week samen met Hailey Bieber en zus Kylie naar Harry’s LA show ging, waren fans ervan overtuigd dat hij haar tijdens ‘Love Of My Life’ een kus blies om haar aandacht te trekken. En het zou volgens fans ook geen verrassing zijn als het lied over Kendall ging, aangezien Harry al eerder, houd je vast, kabeljauwsperma at tijdens een challenge bij James Corden’s Late Late Show, omdat hij Kendall niet wilde vertellen welke van zijn songteksten over haar en de relatie gingen. That’s suspicious🧐

@sbayaaaa

wait for Kendall at the end of the video #harrystyles #harryshouse #concert #la #jenner #kardashians #fyp

♬ Love Of My Life – Harry Styles

Dus, betekent dit nou echt dat Harry Styles en Kendall Jenner weer bij elkaar zijn?

Niks is natuurlijk zeker totdat de twee zelf zeggen dat het echt waar is, maar iets wat we wel zeker weten is dat Harry is goedgekeurd door Kendall’s familie. Caitlyn liet namelijk al eerder weten dat ze de twee graag weer bij elkaar zou zien, zo zei ze: “I only met him one time at an event with Kendall and he seemed like a gentleman, I hear he plays golf, that’s good.” 

Ook vertelt ze aan Capital Breakfast: “Yeah, no, she always speaks very highly of him. I think they did [have quite a good connection]…I don’t know what happened.”

Jennifer Aniston draagt hetzelfde pak als Harry Styles en het internet gaat helemaal los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.