Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 25 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian deelt een make-uploze IG-video en fans gaan compleet los

Sinds Kim Kardashian met Pete Davidson heeft lijkt ze wel een nieuw persoon. Dit bedoelen we helemaal in de positieve zin, want Kim lijkt lekkerder dan ooit in haar vel te zitten. Dit is niet alleen te zien in ‘The Kardashians’ maar ook op Instagram. Kim heeft namelijk een make-uploze Instagram-video van zichzelf geplaatst en fans gaan helemaal los.

OMG!

Kim Kardashian

Kim Kardashian: iedereen kent haar. De 41-jarige vrouw werd bekend door de realityserie van haar familie en haar rondingen. De Kardashian-zussen staan er namelijk om bekend het een en ander aan zichzelf te hebben veranderd. Toch lijkt het erop dat Khloé Kardashian en Kim Kardashian tegenwoordig hun beroemde Brazilian butt lift en heupimplantaten hebben verwijderd.

Onlangs heeft Kim Kardashian wel onthuld wat ze allemaal aan zichzelf heeft veranderd en dat viel ons nog reuze mee. Het lijkt er namelijk op dat Kim Kardashian steeds meer terug gaat naar haar natuurlijke zelf en nu is het weer raak. De realityster heeft namelijk een make-uploze IG-video met de caption “it’s a @SKKN kind of exfoliating morning 🧼” geplaatst en fans gaan helemaal los.

Reacties

Fans vinden het namelijk geweldig om Kim Kardashian zonder make-up te zien en wij zijn het met ze eens. Kim ziet er namelijk geweldig uit in de video. Fans zeggen ook allemaal hetzelfde over de make-uploze video van de realityster. Zo schrijft een fan: “A great way to start the day!”

Andere fans schrijven: “okay skin goals”, “Queen😍😍, so beautiful” en “I love that its raw cam.” Het is dus veilig om te zeggen dat de make-uploze Kim in de smaak valt bij fans. In de video maakt Kim gebruik van de Exfoliator van SKKN, haar eigen skincare merk. Wij zijn helemaal obsessed.

Wat vind jij van de make-uploze video van Kim?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.