Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 28 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Gigi en Bella Hadid rocken gebleekte wenkbrauwen tijdens de Versace show

Niet alleen op social media zijn de nieuwste trends op het gebied van mode en beauty te vinden. Dat bewees Versace tijdens de Versace Fall/Winter 2022 show die op 25 februari plaatsvond. Gigi en Bella Hadid werden tijdens deze fashion show namelijk met een van de grootste wenkbrauwtrends van dit moment – gebleekte wenkbrauwen – gespot.

WAUW!

Wenkbrauwtrends

Wenkbrauwtrends kunnen van jaar op jaar ontzettend veel verschillen. Zo zagen we in de 90’s dat dunne wenkbrauwen helemaal hot and happening waren, terwijl nu fluffy brows juist helemaal hot zijn. Toch werd niemand minder dan Bella Hadid vorig jaar met skinny brows uit de 90’s gespot en het internet ging natuurlijk direct los.

Veel vrouwen waarschuwden er namelijk voor om je wenkbrauwen niet te veel te epileren, want het kan lang duren voordat je wenkbrauwen weer teruggroeien. Toch gaan de skinny brows in 2022 nergens heen, want het is een van de wenkbrauwtrends die we in 2022 overal gaan zien. Ook gebleekte wenkbrauwen zijn een echte trend in 2022 en niemand minder dan Gigi en Bella Hadid zijn er al mee gespot.

Gigi en Bella Hadid

De supermodel-zussen liepen afgelopen vrijdag over de catwalk van Milaan in de Versace show. Tijdens de show waren Gigi en Bella Hadid in zeer vergelijkbare outfits te zien. Zo droegen ze coördinerende rode korsetjurken met latex panty’s en gebleekte wenkbrauwen. Beide items waren duidelijke thema’s tijdens de show van Versace, want we zagen ze overal op de catwalk voorbijkomen.

Bella liep voor haar oudere zus uit en droeg een felrode mini-jurk met lange mouwen en een ingebouwd korset. Gigi droeg een rode midi-jurk met een laag uitgesneden halslijn, ruches in de taille en een doorschijnend korset. Beide outfits werden gecombineerd met een latex panty in een donkerdere rode tint. Toch was er één onderdeel van de looks van de Hadid-zussen die er echt uitsprong en dat waren hun gebleekte wenkbrauwen.

gebleekte wenkbrauwen wenkbrauwtrends gigi en bella hadid
Daniele Venturelli/WireImage
gebleekte wenkbrauwen wenkbrauwtrends gigi en bella hadid
Daniele Venturelli/WireImage

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.