Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 6 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

Onthulling! Brooke Shields zoende met John F. Kennedy Jr en dit is hoe het verliep

De langverwachte documentaire van powervrouw Brooke Shields is gisteren online gekomen en er worden veel spannende onthullingen gedaan over haar leven. Een daarvan is de filmische romance die ze met John F. Kennedy Junior beleefde in Aspen.

De kus van de meest begeerde vrijgezellen van de 80’s was, zacht gezegd, memorabel.

Het levensverhaal van Brooke Shields in documentaire Pretty Baby

Eerder deze maand vertelden we al over de documentaire van Brooke Shields en de boodschap die ermee overgebracht zou gaan worden. Brooke werd namelijk al op heel jonge leeftijd op vreselijke wijze geseksualiseerd door de mediawereld en uitgebuit door haar moeder. Hierdoor stond ze op 10-jarige leeftijd (!?) in de Playboy en moest in datzelfde jaar een kind-prostituee spelen in de film Pretty Baby, waarna een heel volwassen carrière op veel te jonge leeftijd volgde. Brooke werd in 1981 benoemd tot hét gezicht van de 80’s, maar was op dat moment nog maar 16 jaar. Bizar dus.

Als je alles wilt weten over het leven van Brooke en hoe zij deze heftige jeugd heeft kunnen verwerken tot een carrière waar je U tegen zegt, raden we je aan snel zelf de docu te kijken. Toch is er nog één uit de net gelanceerde film die we even niet meer voor ons kunnen houden. Brooke Shields verklapt namelijk te hebben gezoend met John F. Kennedy Junior.

Brooke had een oogje op John F. Kennedy Junior

Zowel Brooke Shields als de zoon van President John F. Kennedy en Jackie Kennedy Onassis werden beide gezien als de meest begeerde vrijgezellen van de wereld. Brooke had een oogje op John Junior en werd uitgenodigd door zijn familie op een skitrip in Aspen. “John Kept saying I looked like his mother, which was really interesting and a compliment, but it was also like, I don’t know how to feel about this”, vertelde Brooke over de trip. Ondanks dat het hier wel om Jackie Kennedy ging, lijkt het ons inderdaad een vrij ongemakkelijk compliment.

John redde Brooke uit vervelende situatie en zoende haar

Zoals het hoort bij een skivakantie was iedereen ‘s avonds te vinden in een bar, maar na een poos ontstonden er gevechten. John vroeg Brooke of ze weg wilde en Brooke reageerde opgelucht “Uh yeah, I do want to get out of here, John Kennedy“. Een romantische start, maar dat was nog maar het begin. Eenmaal terug in het chalet kuste hij haar – en niet zomaar. “It was like the best kiss I’ve ever had in my life.

Traumas in de liefde hielden Brooke tegen

Door Brookes nare ervaringen met mannen en seks wilde ze niet verder gaan met John. Niet dat dit iets te maken had met dat ze hem niet leuk genoeg vond. “I was like, oh my God, you’re falling in love and if you sleep with him, he may not talk to you again, and you can’t handle that.” De angst om wéér pijn gedaan te worden door de liefde durfde ze niet aan.

Ondanks dat ze niet met hem had geslapen was hun ontmoeting op de skipiste de dag erna ongemakkelijk. Héél ongemakkelijk. Kennedy Junior keek haar niet aan en zei geen woord. “I was like, shit. And on the other hand like ‘Oh, thank God, thank God“. Als ik wél met hem had geslapen had hij misschien ook nooit meer met me gesproken, maar dan had ik gedacht dat het daaraan zou liggen. Niet zo lief van John… als je het ons vraagt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.