Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 6 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian laat de eerste hints vallen over de naam van haar zoontje

Khloé Kardashian houdt ons lang in spanning, wat betreft de naam van haar zoontje. Afgelopen jaar verwelkomde zij hem met open armen, maar tot op de dag van vandaag heeft de wereld geen idee hoe hij heet. Nu laat de realityster steeds meer hints vallen over de babynaam. In een interview met Jennifer Hudson gaf ze een teaser en vertelde ze waarom de naam zolang onbekend blijft.

Hello baby!

En de babynaam is…

We krijgen niet de volledige naam uit Khloé, maar ze liet wel de voorletter vallen. De naam begint met een T, dezelfde voorletter als Khloé’s dochter, True Thompson. De 38-jarige moeder van twee laat ook weten waarom ze de naam nog steeds niet publiekelijk heeft gemaakt.

Genoeg reden voor geheimen

In het interview met Jennifer Hudson liet Khloé weten: “I wanted to meet him and feel him out a little bit, so at first he didn’t have a name – but then he got a name”. Vervolgens liet ze weten te wachten tot de première van het derde seizoen van The Kardashians. Voor haar is dat het juiste moment om een babyname reveal te doen. Wel voegde ze hieraan toe: “I didn’t know it was this far out – so if my daughter outs me, I’m screwed”. We moeten dus nog even wachten, want het nieuwe seizoen gaat 25 mei in première.

Even geen drama

De babyname reveal houdt de media even op afstand van het drama rondom Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson. De twee zijn net naast elkaar gaan wonen en worden steeds vaker samen gezien, wat volgers laat speculeren over de relatie tussen de twee.

Khloé liet laatst weten dat het co-ouderschap goed verloopt, maar Tristan heeft afgelopen maand laten weten nog steeds Khloé terug te proberen winnen. Wij zijn benieuwd naar het derde seizoen van The Kardashians, want misschien krijgen we dan over zowel de babynaam als de situatie tussen Khloé en Tristan meer duidelijkheid. We’ll see.

Hailey Bieber krijgt bakken kritiek op de nieuwe marketingbeelden van Rhode Skincare

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.