Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 1 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Onthult Kylie Jenner met deze Instagram-foto de naam van haar zoon?

Het is alweer bijna een half jaar geleden dat Kylie Jenner is bevallen van haar tweede kindje. Dit keer kreeg de realityster een zoon, maar voor de rest weten we bijna niks over het nieuwe kindje van Kylie Jenner. Ze heeft namelijk nog steeds niet onthuld wat de naam van haar zoon is, maar toch lijkt het erop dat ze opnieuw een hint heeft gegeven.

Is dit jou al opgevallen?

De zoon van Kylie Jenner

Op 02-02-2022 werd de zoon van Kylie Jenner geboren. Niet veel later onthulde de 24-jarige realityster dat de naam van haar zoon Wolf was. Dit deed ze met een super schattige foto van haar zoon op Instagram. Niet veel later gingen fans massaal naar Twitter om de nieuwe naam van de zoon van Kylie te bespreken. Ze maakte namelijk allemaal dezelfde grap.

Het duurde toen niet lang voordat Kylie Jenner opnieuw naar Instagram ging om te laten weten dat ze de naam van haar zoon had veranderd. Ze vertelde dat ze de naam Wolf toch niet zo goed bij haar zoon vond passen. Veel fans dachten echter dat deze naamverandering kwam door Kylie Jenner’s ex-vriendin Tammy Hembrow, die ook een zoon genaamd Wolf heeft.

Naam

Fans wachten sindsdien af tot Kylie Jenner de nieuwe naam van haar zoon onthult. De realityster onthulde eerder al waarom ze de nieuwe naam van haar zoontje nog steeds niet heeft bekendgemaakt. Dit komt namelijk doordat ze de naam nog niet wettelijk heeft veranderd en ze dit keer zeker wil weten dat de naam goed bij haar zoon past.

Toch lijkt het erop dat er één naam is die overal terug blijkt te komen en dat is de naam Jack. Zo noemde de moeder van Travis de baby al Jack in de YouTube-video die Kylie Jenner maakte voor haar zoon. Nu lijkt het erop dat de naam opnieuw is gespot in het nieuwste Instagram-verhaal van Kylie Jenner. Kylie ging gisteren namelijk naar Instagram en deelde in haar verhaal een foto van de schoenencollectie van haar zoon. Op één paar schoenen, die links onderaan de foto te zien is, staat een naam en dat is de naam Jack. Zou Kylie Jenner op deze manier een stiekeme hint geven over de naam van haar zoon?

kylie jenner naam zoon jack
Instagram/ @kyliejenner

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.