Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 7 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner is bevallen van haar tweede kindje en deelt een foto op Instagram

Het nieuws waarop we allemaal aan het wachten waren is eindelijk naar buiten gekomen: Kylie Jenner is officieel bevallen van haar tweede kindje! Dit maakte ze vanmorgen bekend op haar Instagram-account met een ontzettende schattige foto met de caption: “💙 2/2/22”

Stormi is officieel een oudere zus.

Zwangerschap Kylie Jenner

We weten allemaal dat fans erachter kwamen dat Kylie Jenner zwanger was van Stormi door haar Instagram-foto’s. Bij haar tweede zwangerschap was dit niet anders, want fans hadden het direct door toen ze in een paar dagen verschillende soorten nagels voorbij zagen komen op het Instagram-account van de 24-jarige realityster.

Even later bevestigde Kylie Jenner dan ook met een schattige video dat ze in verwachting was van haar tweede kindje met Travis Scott en dit zorgde voor de nodige geruchten. Veel fans dachten in december 2021 namelijk al dat Kylie was bevallen van haar tweede kindje, maar nu blijkt het dat fans het al die tijd toch fout hadden. Kylie maakte vanmorgen namelijk bekend dat haar tweede kindje op 2 februari 2022 is geboren.

Kylie Jenner bevallen
Instagram / @kyliejenner

Khloé Kardashian haalt uit naar een fan die beweert dat Kylie Jenner en Travis Scott uit elkaar zijn

Bevallen

Kylie deelde op haar Instagram-account een prachtige zwart-witfoto van wat lijk op Stormi die de hand van de nieuwe baby vasthoudt. Hiermee bevestigt ze direct de geboortedatum van haar tweede kindje en dat is 2/2/22, één dag na de verjaardag van haar dochter Stormi Webster. Groter toeval bestaat er niet als je het aan ons vraagt.

Het blauwe hartje wat Kylie Jenner bij haar caption heeft geplaatst laat ons vermoeden dat ze van een jongen is bevallen, wat betekent dat Stormi een broertje heeft gekregen. In het verhaal van Kylie Jenner is ook te zien dat ze veel bloemen heeft ontvangen om het goede nieuws te vieren. Zo ook een roze bos rozen van Kim Kardashian met de boodschap: “Congratulations Travis, Kylie and Stormi! We are so excited and love you so much! Kim, North, Chicago and Psalm XOXO.”

Kylie Jenner bevallen
Instagram / @kyliejenner
Instagram / @kyliejenner
Instagram / @kyliejenner

Food diary: dit is wat Kylie Jenner op een dag eet

Reacties

Leden van de Kardashian-Jenner-familie waren er snel bij om Kylie te feliciteren. Zo schrijven Kourtney, Kim en Khloé: “Mommy of two life ❤️🙏🏼🙏🏼”, “👼🏽💙” en “💙💙💙💙.” Moeder Kris reageert: “Angel Pie” en Travis Scott reageert: “💙🤎🤎🤎🤎🤎🤎.”

Fans reageren natuurlijk ook massaal onder de foto. Zo schrijft een fan: “BORN ON 2/2/22?????? a flex no one can buy” en andere fans schrijven: “Babies Birthdays are one day apart WOW! 👏❤️”, “Of course she has a baby on 2/2/22 lmfao” en “Storming 2/1 and baby 2/2 ….such a blessing!!”

Volgens TikTok is dit dé dubbelganger van Kylie Jenner

Toch is er één ding wat we nog niet weten over de nieuw zoon van Kylie Jenner en Travis Scott en dat is zijn naam. We houden Instagram dus strak in de gaten voor het moment dat het stel dit bekendmaakt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.