Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 25 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Fans denken dat Kylie Jenner’s ex-vriendin Tammy Hembrow de reden achter de naamsverandering van haar zoon is

Het internet was compleet in shock toen Kylie Jenner vorig jaar aankondigde dat ze zwanger was van haar tweede kind. Dit jaar was het eindelijk zover, want op 02/02/2022 werd haar zoon Wolf Jacques Webster geboren. Afgelopen dinsdag ging Kylie Jenner naar Instagram om aan te kondigen dat haar zoon niet langer Wolf heet en fans denken allemaal dat Tammy Hembrow de reden achter deze naamsverandering is.

“Tammy really won.”

Kylie Jenner verandert naam zoon

Tijdens de hele zwangerschap van Kylie Jenner gingen er geruchten rond. Zo dachten mensen in december al dat de realityster was bevallen en ook over de naam van de zoon van Kylie werd flink gespeculeerd. Toch waren fans flink in shock toen Kylie de echte naam – Wolf Jacques Webster – van haar zoon onthulde op Instagram.

Hoewel veel fans kritiek op de naam hadden, zijn er ook veel fans obsessed met de naam en wij snappen wel waarom. Helaas duurde het niet lang voordat Kylie Jenner opnieuw naar Instagram ging en daar onthulde dat de naam van haar zoon niet langer Wolf was. De realityster heeft nog niet onthuld wat de nieuwe naam van haar zoon is, maar fans zijn ervan overtuigd dat ‘Wolf’ tegenwoordig met de naam Jack door het leven gaat.

Kylie Jenner openhartig op Instagram over lastige periode na geboorte zoontje Wolf

Tammy Hembrow

Nu vragen fans zich natuurlijk allemaal af waarom Kylie Jenner de naam van haar zoon heeft veranderd. Het lijkt erop dat ze hier een antwoord op hebben, want fans denken dat het alles te maken heeft met Tammy Hembrow. Als je de Kardashians al een tijdje volgt weet je dat Tammy Hembrow en Kylie Jenner een tijdje goede vriendinnen waren, totdat de naam van Tammy in een nummer van Tyga – de ex van Kylie – te horen was. Kylie ontvolgde Tammy toen direct, maar het model ontkent tot deze dag dat ze ooit meer dan vrienden was met Tyga.

Nadat Kylie Jenner de naam van haar nieuwe zoon had aangekondigd, haalde Tammy al op een subtiele manier uit naar de realityster. Zo postte Tammy verschillende foto’s van haar en haar zoon met de captions: “My Wolf” en ”Wolfie’s Mum.” Tammy – die momenteel zwanger is – leek daarnaast ook hard uit te halen naar Kylie door op TikTok te reageren op een fan die zegt: “I JUST KNOW YOU ARE NAMING YOUR BABY BENTLEY” met “Actually liking the name Stormi atm.”

Reacties

Toen Kylie Jenner uiteindelijk de naam van haar zoon veranderde, ging iedereen op Twitter ervan uit dat het alles te maken had met Tammy. Zo schrijft een fan: “Can’t believe Kylie Jenner decided wolf wasn’t her sons name anymore, Tammy really won.” Andere fans schrijven: “Let’s be real here. Kylie didn’t like that Tammy had the name Wolf before she did”, “Tammy Hembrow bullied Kylie into changing her baby’s name I’m crying” en “Does anyone else remember when Tammy Hembrow commented on Kylie’s pic that she was gonna name her next daughter Stormi and Kylie was like whaaaat no way🙂🙂 and then names her son Wolf…”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.