Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 26 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Oscars 2021: dit waren de mooiste looks op de rode loper

Gisteren was het eindelijk tijd voor het meest prestigieuze evenement in Hollywood: de Oscars. Voor de 93ste editie van het evenement verschenen celebrities dit keer op een echte rode loper in de mooiste looks. Tijdens de Academy Awards, zoals de Oscars ook wel heten, trekken celebrities altijd alles uit de kast. En dat leverde ook nu geweldige looks op de rode loper op.

We zetten de beste rode loperlooks van de Oscars 2021 op een rij.

1. H.E.R. in Peter Dundas

Tijdens de Oscars verscheen H.E.R. in een adembenemende paarse look met sleep en capuchon van Peter Dundas. Ze combineerde de look met een ring van Chopard en natuurlijk haar zonnebril.

Chris Pizzello / POOL / AFP

2. Zendaya in Valentino

Zendaya was aanwezig bij de Oscars voor het uitreiken van twee awards. Ze verscheen in een prachtige custom-made gele jurk van Valentino met een cut-out en platformhakken van Jimmy Choo, gecombineerd met sieraden van Bulgari.

Chris Pizzello / POOL / AFP

3. Vanessa Kirby in Gucci

Ook Vanessa Kirby, die werd genomineerd voor Beste Actrice, droeg een jurk met cut-out. De pastelroze jurk is van modehuis Gucci.

Chris Pizzello / POOL / AFP

4. Amanda Seyfried in Armani Privé

Amanda Seyfried werd genomineerd voor Beste Vrouwelijke Bijrol en droeg een custom-made rode Armani Privé-jurk met uitgesneden decolleté.

Chris Pizzello / POOL / AFP

5. Regina King in Louis Vuitton

Regina King pakte flink uit voor de Oscars 2021 in een prachtige handgemaakte jurk van Louis Vuitton. De jurk kostte 140 uur om gemaakt te worden en bevat 62.000 pailletten en 4.000 kristallen. Het resultaat is adembenemend.

Chris Pizzello / POOL / AFP

6. Halle Berry in Dolce & Gabbana

De paarse gedrapeerde jurk van Halle Berry werd gemaakt door Dolce & Gabbana. Halle Berry was aanwezig om een Oscar uit te reiken.

oscars 2021
Chris Pizzello / POOL / AFP

7. Laura Dern in Oscar de la Renta

Laura Dern verscheen in een Oscar de la Renta-jurk met een geweldige verenrok. Ze combineerde de look met lange oorbellen van Pomellato.

oscars 2021 looks
Chris Pizzello / POOL / AFP

8. Carey Mulligan in Valentino

Carey Mulligan werd genomineerd voor een Oscar en verscheen in een gouden jurk vol pailletten van Valentino. Ze combineerde de look met sieraden van Cartier.

oscars 2021
Chris Pizzello / POOL / AFP

9. Nicolette Robinson in Zuhair Murad

Samen met man Leslie Odom Jr verscheen Nicolette Robinson op de rode loper van de Oscars. Ze droeg een zwarte jurk van Zuhair Murad.

oscars 2021 looks
Chris Pizzello / POOL / AFP

10. Tiara Thomas in Jovana Louis

In een wit op maat gemaakt ensemble van Jovana Louis verscheen Tiara Thomas op de rode loper van de Oscars. De stukken bestonden uit een diepe jumpsuit en blazer met handgemaakte veren.

Chris Pizzello / POOL / AFP

Dit zijn de mooiste beautylooks op de rode loper aller tijden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.