Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 26 mrt 2021
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de mooiste beautylooks op de rode loper aller tijden

Award season is here. En hoewel we iedere keer weer uitkijken naar de nieuwe outfits en beautylooks op de (virtuele) rode lopers, is het ook goed om eens terug te blikken op alle Grammy Awards, Oscars en Met Gala’s. Er zijn namelijk ontelbare prachtige beautylooks van de rode loper die we graag nog een keer in je geheugen omhoog halen.

Wij delen de beste beautylooks aller tijden.

Rode loper: beste beautylooks

Door de jaren heen waren er altijd wel een paar celebrities die er uit sprongen: is het niet Dua Lipa die dit jaar in een butterfly dress verscheen, dan is het wel Lady Gaga met haar spetterende make-up looks. Ook tijdens de afgelopen Grammy Awards zagen we weer prachtige beautylooks voorbijkomen.

We hebben de meest iconische en prachtige beautylooks op de rode lopers aller tijden verzameld. Voor een dosis inspiratie zit je hier helemaal goed, want deze beautylooks zijn zeker niet te overtreffen.

1. Rihanna tijdens de CFDA Fashion Awards in 2014

Één van de meest iconische beautylooks op de rode loper aller tijden is deze prachtige look van Rihanna. Tijdens de CFDA Fashion Awards verscheen ze in een doorschijnende en glinsterende ‘naked dress’. En dat was niet het enige: haar make-up matchte er perfect bij. De smokey eye en de subtiele lip is alles wat we willen.

AFP PHOTO / Timothy A. CLARY

2. Beyoncé tijdens de Lion King Premiére in 2019

We kunnen geen genoeg krijgen van deze prachtige glossy look van Beyoncé. Niet alleen haar micro braids zien er fantastisch uit, ook haar make-up en sieraden zijn niet te overtreffen.

Robyn Beck / AFP

3. Kim Kardashian tijdens het Met Gala in 2019

Throwback naar toen niemand minder dan Kim Kardashian verscheen in de strakste jurk ever op het Met Gala in 2019. Ze creëerde wilde een ‘onderwater’ look creëeren, wat haar zeker is gelukt. De vochtige huid en lokken creëerden een frisse look, en in combinatie met de zachte maar glinsterende make-up is het de perfecte look. Wij zijn fan.

ANGELA WEISS / AFP

4. Gigi Hadid tijdens het Met Gala in 2019

Het Met Gala in 2019 was niet alleen een iconisch moment als het gaat om outfits, maar ook om beautylooks. Gigi Hadid spant wat ons betreft de kroon met haar witte lashes.

beauty looks rode loper
ANGELA WEISS / AFP

5. Lady Gaga tijdens het Met Gala in 2019

We zijn er nog niet: ook Lady Gaga stal de show tijdens het Met Gala in 2019. Ze arriveerde niet in één, niet twee, maar wel drie (!) verschillende outfits. En dan nog niet eens te beginnen over haar lange wimpers en felroze lip. Obsessed.

ANGELA WEISS / AFP

6. Billie Eilish tijdens de Oscars in 2020

Billie Eilish is een echt beauty-icoon als het gaat om natuurlijke looks. Ze verschijnt regelmatig op de rode loper met een natuurlijke glam. Tijdens de Oscars in 2020 verscheen ze op de rode loper met haar iconische groene roots – die nu zijn vervangen door blonde lokken – en een glanzende lip.

beauty looks rode loper
Robyn Beck / AFP

7. Janelle Monae tijdens de Oscars in 2020

Tijdens de Oscars in 2020 verscheen Janelle Monae op de rode loper met een elegante jurk met kap en een tijdloze rode lip. Ze maakte de look af met een eyeliner van glitter. Wij zijn verliefd op deze iconische beautylook.

Robyn Beck / AFP

8. Dua Lipa tijdens de Grammy Awards in 2020

Van de bruine lippenstift tot de 90’s inspired blauwe oogschaduw: we zijn zeker niet teleurgesteld als het gaat om de beautylook die Dua Lipa droeg tijdens de Grammy Awards in 2020.

beauty looks rode loper
VALERIE MACON / AFP

9. Billy Porter tijdens de Grammy Awards in 2020

Ook de Grammy Awards is een evenement waar de celebrities alles uit de kast trekken om er fantastisch uit te zien. Ook niemand minder dan Billy Porter verscheen in een fantastische beautylook. Hij arriveerde op de rode loper met een statement lichtblauwe oogschaduw en een zilveren lip.

ANP

10. Zendaya tijdens de Critic’s Choice Awards in 2020

We kunnen deze iconische beautylook van Zendaya maar niet uit ons hoofd zetten. Haar roze metallic oogschaduw paste perfect bij haar outfit.

Jean-Baptiste LACROIX / AFP

11. Lady Gaga tijdens de Grammy Awards in 2018

Dat Lady Gaga de koningin is in make-up looks, moge duidelijk zijn. Ook tijdens de Grammy Awards in 2018 was ze weer te zien in een oogverblindende beautylook. Ze droeg een donkere smokey eye met een roze aanzet aan de bovenkant. Wij zijn fan.

ANGELA WEISS / AFP

12. Cardi B tijdens de Diamond Ball Benefitting in 2019

We zijn geobsedeerd met deze prachtige beautylook van Cardi B.

Angela Weiss / AFP

13. Kylie Jenner tijdens het Met Gala in 2019

De iconische outfit die Kylie Jenner droeg naar het Met Gala in 2019 is alles wat we nodig hadden op dat moment. Haar subtiele make-up was de perfecte keuze: in combinatie met haar paarse coupe en jurk was het een iconische look die hoort in dit rijtje.

ANGELA WEISS / AFP

14. Rihanna tijdens de Fashion Awards in 2019

We gaan er niet omheen draaien: Rihanna verschijnt altijd in een goede outfit en een toepasselijke beautylook. Tijdens de Fashion Awards in 2019 arriveerde ze op de rode loper in een natuurlijke ooglook en een glanzende 90’s inspired lip.

Isabel Infantes / AFP

15. Dua Lipa tijdens de Grammy Awards in 2021

De Grammy Awards van afgelopen jaar waren iets anders dan normaal, maar dat hield celebrities zeker niet tegen om alles uit de kast te trekken. Dua Lipa verscheen tijdens de Grammy Awards van 2021 in een 80’s inspired beauty look die we maar al te graag willen uitproberen.

Kevin Mazur / The Recording Academy / AFP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.