Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 26 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

Selena Gomez is nu blondine en deelt foto’s van haar nieuwe kapsel op Instagram

Onze favoriete celebrities geven ons dagelijks een dosis haarinspiratie. Zo mochten we meemaken dat niemand minder dan Billie Eilish haar groene roots verving voor blonde lokken en hoe Gigi Hadid op Instagram verscheen met een strawberry blonde coupe. Nu verrast niemand minder dan Selena Gomez ons met een nieuwe coupe.

Ze introduceert haar gloednieuwe blonde kapsel op Instagram.

Selena Gomez heeft blond haar

Terwijl we andere celebrities regelmatig zien veranderen van haarkleur, zien we Selena Gomez niet zo vaak veranderen van coupe. Zij (en wij ook) waren haar vertrouwde bruine lokken gewend, maar Selena vond het duidelijk tijd voor wat verandering.

Het internet brak dan ook los toen ze op het Instagram-account van Rare Beauty een foto plaatste met haar nieuwe haarkleur: lichtblond. Onder de foto schrijft ze: “New look. Need to pick new Rare Beauty lip and blush shades now 💓.” Op de Instagram-foto zien we hoe ze doormiddel van een simpele selfie haar nieuwe blonde haarkleur laat zien.

De zomerse haarkleur is de perfecte kleur voor aankomend lente- en zomerseizoen, en dat weet Selena maar al te goed. Ze heeft haar roots mooi intact gehouden door haar vertrouwde bruine kleur er in te laten.

Grote verandering

Het is lang geleden dat Selena Gomez haar coupe zo’n twist heeft gegeven. Echte Selenators weten dat eind 2017 de laatste keer was dat Selena haar haar zo licht heeft geverfd. Ze verscheen toen onder andere op de rode loper van de American Music Awards met een bob, bruine roots en een diepe zijscheiding.

Selena Gomez blond haar instagram
Mark Ralston / AFP

We hopen natuurlijk dat blonde Selena lang bij ons blijft, want het staat haar geweldig. Wij zijn groot fan van deze nieuwe look.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.