Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 28 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de meest iconische koppels ooit op de rode loper van de Oscars

Een kleine waarschuwing: dit artikel kan serieuze gevoelens van nostalgie oproepen. Gisteravond was het tijd voor een nieuwe editie van de Oscars en daarmee ook een rode loper vol celebrities. Voordat we gaan wegkwijlen bij alle prachtige jurken, delen we nog één keer de meest iconische koppels die door de jaren heen op de rode loper verschenen.

Van Hugh Grant en Liz Hurley tot Nicole Kidman en Tom Cruise, deze koppels mogen wat ons betreft vanavond weer samen verschijnen.

Oscars 2022

Gisteravond is het tijd voor de 94e uitreiking van de Academy Awards oftewel de Oscars 2020. Heel Hollywood pakt uit voor de belangrijkste awardshow in de filmindustrie. Voordat we beginnen aan een nieuwe editie van de Oscars, delen we nog één throwback naar de meest iconische Hollywood koppels. They may not have stayed together, but they certainly slayed together.

1. Jennifer Lopez en Ben Affleck in 2003

Wie herinnert zich J.Lo en Ben Affleck op de rode loper in 2003 nog? Waarschijnlijk iedereen. In 2003 werden Jen en Ben gezien als Hollywoods hottest couple, helaas verbraken ze hun verloving kort daarna.

jennifer lopez ben affleck oscars koppels
AFP / John G. Mabanglo

2. Nicole Kidman en Tom Cruise in 1997

Nicole Kidman en Tom Cruise is wel één van de meest iconische koppels ooit. In 1997 verschenen ze samen op de rode loper van de Oscars en wij hebben alleen maar oog voor de Dior couture jurk van Nicole.

AFP / Vince Bucci

3. Gisele Bundchen en Leonardo Dicaprio in 2005

Als dit niet het knapste koppel ooit is dan weten wij het ook niet meer. Het stel stapte in 2005 als lovebirds op de rode loper van de Oscars, helaas gingen ze kort daarna uit elkaar. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

AFP / Robyn Beck

4. Liz Hurley en Hugh Grant in 1995

Liz Hurley staat bekend als de queen van de rode loper and haar verschijning met Hugh Grant in 1995 verandert daar niks aan. Helaas kwam hun relatie in 2000 aan een eind na dertien jaar samen. We zijn nog steeds obsessed met dit koppel.

hugh grant liz koppels oscars
Getty Images

5. Jennifer Aniston en Brad Pitt in 2000

Ze zijn dan misschien al meer dan tien jaar uit elkaar, wij zijn nog steeds madly in love met dit stel. In 2000 verschenen ze samen op de rode loper van de Oscars en wij geloven zomaar dat de liefde weer op gaat bloeien. De SAG Awards beloofden veel goeds.

jennifer aniston brad pitt
Getty Images

6. Cindy Crawford en Richard Gere in 1991

Cindy Crawford en Richard Gere als stel op de rode loper in 1991 zijn couple goals. Dit prachtige koppel mag wat ons betreft ook weer bij elkaar komen.

cindy crawford oscars koppels
Getty Images

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.