Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Parfum 29 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Dit niche parfum van €82 is de opvolger van het populaire Santal 33

Als je door een hippe wijk ergens in de Randstad loopt, dan komt de geur van sandelhout je vanzelf tegemoet. Of nog specifieker: de geur van Le Labo’s Santal 33. Zo populair, dat ‘ie allang niet meer uniek is. Voor de liefhebbers van houtachtige geuren hebben we goed nieuws, want bij Skins koop je nu de opvolger van Santal 33 voor €82.

En wie de prijs van Santal 33 kent, weet dat €82 een koopje is. Zeker voor een parfum dat je shopt bij Skins, waar de parfumprijzen meestal een meervoud van €82 zijn.

Bois Impérial van Essential Parfums is de opvolger van Santal 33

Er zijn een aantal geuren die opvallen als je door de stad loopt. Het zijn geuren die een kenmerkend en eigenzinnig karakter hebben, maar door de grote populariteit allang niet meer zo uniek zijn. Denk aan parfums als Baccarat Rouge 540, Juliette has a Gun Not a Perfume en natuurlijk Santal 33 van Le Labo – een favoriet van Justin Bieber. En voor deze geuren moet je diep in de buidel tasten, want voor 100 milliliter Santal 33 betaal je €285.

Ruik jij de laatste tijd een geur die lijkt op Santal 33, maar toch iets dieper en iets meer feminine is? Dan is de kans groot dat je Bois Impérial hebt geroken. Deze geur wordt gekenmerkt door de noten van Akigalahout, een ingrediënt waar parfumeur Quentin Bish graag mee werkt. Aangevuld met Thaise basilicum, vetiver en ambrofix. Dat laatste zorgt voor het warme gevoel van de geur.

Essential Parfums Bois Impérial – €82

Bois Imperial Skins
Skins

Ook Education Manager Jannita Jáuregui van Skins Cosmetics ziet de populariteit van de geur groeien. ”Als je het vergelijkt met Santal 33, dan zit je ook in een andere prijscategorie. En Essential Parfums focust dus ook op duurzaamheid, de flacons zijn namelijk hervulbaar” legt Jannita uit.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.