Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 25 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dankzij deze parfums voor elke dag ben jij die persoon die áltijd lekker ruikt

Het vinden van het juiste parfum kan een lastige taak zijn. Je wil iets dat opvalt, maar wat je ook iedere dag kan dragen zonder de geur zat te worden. We got you: dit zijn de perfecte everyday scents om in te investeren.

Perfect voor de dagelijkse gang van zaken, maar allesbehalve saai.

7x parfums voor elke dag

We hebben allemaal wel die ene vriend of vriendin die altijd lekker ruikt, no matter what. Dankzij deze parfums wordt jij ook zo iemand.

Juliette had a Gun | Ode to Dullness

Deze nieuwste creatie van Juliette had a Gun leent zich dag na dag perfect als signature scent. In tegenstelling tot wat de naam doet denken, is deze geur allesbehalve saai. De minimalistische compositie met accenten van fresia, tonkaboon en musk voelt aan als een comfortabele, floral cocon, en laat zien dat je in elke doodgewone dag geluk kunt vinden.

Juliette had a Gun Ode to Dullness – €125 (100ml)

parfum voor elke dag
Skins

ESSENTIAL Parfums | Bois Imperial

Door de hype rondom Santal 33 (ook een goede geur voor iedere dag) zijn we steeds meer gaan houden van houtachtige parfums. Een mooie, elegante houtgeur is Bois Imperial. Met noten van Akigalawood, peper en patchoeli maak jij iedere dag weer indruk.

ESSENTIAL Parfums Bois Imperial – €78 (100ml)

parfum voor elke dag (1)
Skins

BYREDO | Gypsy Water

Als je op zoek bent naar een geur die niet te heftig is, maar wel een bijzonder karakter heeft, dan is Gypsy Water ideaal. Het is een van de weinige geuren die zowel zoet (door de vanille), fris (door de bergamot) en mysterieus (door de wierook) is.

BYREDO Gypsy Water – €220 (100ml)

parfum voor elke dag (2)
de Bijenkorf

Ex Nihilo | Fleur Narcotique

Dit is de signature scent van Hailey Bieber. En die vrouw heeft smaak, dus met Fleur Narcoque weet je dat je iedere dag weer goed zit.

Ex Nihilo Fleur Narcotique – €280 (100ml)

parfum voor elke dag (3)
de Bijenkorf

Parfums de Marly | Valaya

Valaya bevindt zich op de perfecte plek tussen fris, scherp en elegant. Samengesteld uit een minimalistisch, transparant boeket van poederige oranjebloesem en zoete mandarijn. Deze ingrediënten worden versterkt door een mix van musk, hout en vanille.

Parfums de Marly Valaya – €245 (100ml)

parfum voor elke dag (4)

Kilian Paris | Good Girl Gone Bad

Kilian Paris is het favoriete parfumhuis van Rihanna en wij snappen wel waarom. Het huis verkoopt verschillende intense geuren, maar Good Girl Gone Bad is perfect als dagelijks parfum. De geur is stoer en vrouwelijk tegelijkertijd.

Kilian Paris Good Girl Gone Bad – €245 (50ml)

parfum voor elke dag (5)
de Bijenkorf

Ariana Grande | Cloud

Lekker ruiken hoeft niet duur te zijn. Waar de meest celebrity-geuren vaak niet lekker zijn, is deze van Ariana Grande een schot in de roos. Volgens velen is het een goede dupe van Baccarat Rouge.

Ariana Grande Cloud – €57,80 (100ml)

parfum voor elke dag (6)
Douglas

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.