Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 16 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Paris Hilton viert vakantie op het gevaarlijke Hawaii, fans snappen er niks van

Het is geen geheim dat zelfbenoemde prinses Paris Hilton graag het goede leven viert, zowel in haar hometown Beverly Hills als op exotische bestemmingen. Toch zorgt de vakantie op Hawaii, waar ze momenteel verblijft voor heel wat opschudding. Dit gaat er mis.

Luxepoes te midden van alle ellende?

Geen toeristen welkom op Hawaii na branden

Aangezien inwoners van West Maui nog steeds aan het bijkomen zijn van de meest dodelijke Amerikaanse bosbrand in meer dan een eeuw, riep het toerismebureau van het eiland op om er niet heen te reizen. Duizenden bezoekers werden geëvacueerd, maar blijkbaar leeft Paris Hilton momenteel even in een flinke bubbel of onder een steen. Ze werd gespot op minder dan 50 kilometer afstand van het volledig verwoeste Lahaina, terwijl ze idyllische, vrolijke foto’s maakte met haar man, Carter Reum en hun zoon. Totaal misplaatst en toondoof, vinden velen. Toch steekt het allemaal toch net wat anders in elkaar, geven bronnen aan.

Paris to the rescue

De DJ, zangeres, auteur, zakenvrouw, modeontwerper, model en socialite heeft nog niet gereageerd op alle kritiek op haar vermeende vakantie, maar anonieme bronnen hebben het inmiddels voor haar opgenomen. Paris zou Maui, het eiland waar ze momenteel verblijft, zien als haar tweede huis. Het restaurant van haar oom in Lahaina zou ook afgebrand zijn en ze besloot met haar man te gaan helpen waar ze konden. Zo zouden ze spullen hebben verzameld en hebben gedoneerd aan lokale opvangcentra en mensen die het nodig hadden.

Vrijwilligerswerk of relaxte vakantie

Een nuance die wel degelijk een ander licht schijnt op de situatie, maar toch zijn critici nog altijd niet gerustgesteld. De reden dat autoriteiten van Hawaii aan toeristen vroegen om naar huis te gaan, is namelijk ook zodat hotelkamers en huurhuizen tijdelijke huisvesting zouden kunnen bieden aan de lokale bevolking die hun huizen aan de branden hebben verloren. Fans van Paris hopen dat ze juist, samen met haar man, bezig is om de Hilton-hotels en eigendommen op Maui klaar aan het maken is om deze mensen te ontvangen.

Deze celebrities hebben eigenlijk een andere naam

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.