Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 14 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Perzikkleurige make-up wordt een van de grootste beautytrends van 2022 en zo draag jij het

Wij zijn constant op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van mode en beauty. Grote modeshows van high-end merken zijn een grote bron van inspiratie voor ons. Zij zetten de trend en laten ons zien waar we in het nieuwe seizoen op moeten letten. Zo zagen we tijdens de Milan Fashion Week vaak perzikkleurige make-up langskomen en dus is het bijna zeker dat dit een van de nieuwe beautytrends van 2022 wordt.

Wij zijn fan.

Beautytrends

Niet alleen modeshows zijn een grote inspiratiebron, want ook celebrities en social media zijn de place to be als je opzoek bent naar inspiratie. Zo weten we door TikTok dat we onze nepwimpers al jaren verkeerd plaatsen en hebben we een hack gevonden die ervoor zorgt dat je wallen in no-time verleden tijd zijn.

Nu is er een nieuwe make-uptrend die de beautywereld compleet overneemt en dat is perzikkleurige make-up. We hebben deze tint massaal op de catwalk gezien. Niet zo gek als je het aan ons vraagt, want de deze kleur wordt vaak geassocieerd met de lente, zon en geluk. Toch zien we dat de trend nu al veel wordt gebruikt door celebrities en ook wij zijn compleet obsessed.

Het pastelroze haar van Jennifer Lopez is alles wat je vandaag wilt zien

Flatteus

De peachy tint is zo populair omdat de kleur ontzettend goed staat op elke huidskleur. Het geeft je huid namelijk een warme en verhelderende gloed. Doordat perzik het tegenovergestelde is van blauwe en grijs, bedekt het deze donkere, grauwe kleuren en zorgt het ervoor dat je er healthy en uitgerust uitziet.

De tint perzik bevat elke ondertoon van de zon – het is een mix van roze, oranje, rood en geel – en dit geeft het die warme gloed waar we vooral in de winter vaak naar opzoek zijn. In de zomer krijgen we die gloed vanzelf van de zon, maar in de winter moeten we onze huid een beetje op weg helpen. Om de perfecte perzik kleur voor jouw huid te vinden geldt er één regel: hoe lichter je bent, hoe zachter de perzik kleur moet zijn, hoe donkerder je bent, hoe dieper de perzik kleur moet en kan zijn.

TikTok gaat compleet los om een lippenstift die de kleur van je lippen verandert

Celebs love peach

Celebrities laten op hun Instagram-account zien dat zij allang fan zijn van deze nieuwe make-uptrend. Zo rockt Hailey Bieber een prachtige perzik kleurige oogschaduw en zien we Aliana King met een zachte perzik kleurige blush.

Zelf aan de slag?

Natuurlijk zetten wij onze favoriete perzikkleurige make-upproducten voor je op een rij zodat ook jij deze prachtige looks kan creëren.

1. e.l.f. Putty in de kleur Turks and Caicos – € 5,25

perzik blush
Douglas

2. Nudestix NUDIES BLOOM All Over Dewy Color in de kleur Sweet Peach Peony – € 22,50

blush
Douglas

3. Morphe 35x Big Primpin Artistry-Palet – € 21,78

oogschaduw make-uptrend
Douglas

4. M.A.C. Dazzleshow Liquid in de kleur Beam Time – € 18,37

oogschaduw
Douglas

5. Too Faced Sweet Peach in de kleur Sweet Peach – € 33,64

perzik oogschaduw
Douglas

6. Dior AddictDior Addict Lip Glow in de kleur 004 Coral – € 38,84

lippenstift
Douglas

7. Charlotte Tilbury Hot Lips 2 lipstick in de kleur Dancefloor Princess – € 35,-

Lippenstift perzik
De Bijenkorf

8. Sisley Le Phyto-Rouge lipstick in de kleur 30 Orange Ibiza – € 45,-

Lippenstift perzik
De Bijenkorf

Welk perzik make-up product ga jij als eerst gebruiken?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.