Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 10 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Het pastelroze haar van Jennifer Lopez is alles wat je vandaag wilt zien

Wij kunnen het bijna niet geloven, maar Jennifer Lopez flikt het opnieuw. De zangeres zorgt er altijd voor dat ze er prachtig uitziet en dit doet ze vanaf nu met een pastelroze coupe. Haar haarstylist deelt op Instagram een foto waarop het nieuwe haar van J.Lo te zien is en wij zijn compleet obsessed met haar nieuwe coupe.

Wij hebben onze kappersafspraak al staan.

Jennifer Lopez

Sinds Jennifer Lopez dit jaar weer terug is met Ben Affleck lijkt ze gelukkiger dan ooit. Zo vonden we het ontzettend schattig om te zien hoe Ben Affleck J.lo’s grootste fan is tijdens een van haar optredens en hebben we het nummer wat Jennifer Lopez voor Ben schreef plat gedraaid.

Toch komen we niet alleen op het Instagram-account van Jennifer Lopez om naar de zoete kiekjes van het stel te kijken. Ze geeft ons namelijk ook veel inspiratie op het gebied van beauty en mode. Je hoeft dan ook maar even op haar Instagram-account rond te kijken en je komt geheid een perfecte look tegen. Nu deelt de zangeres een nieuwe gewaagde coupe op Instagram en wij zijn fan.

Jennifer Lopez introduceert XXL-sunkissed extensions in nieuwe post op Instagram

Nieuw kapsel

Op Instagram is te zien dat de kapper van Jennifer Lopez haar flink onder handen heeft genomen. Chris Appleton – die ook het haar van Kim Kardashian en Dua Lipa doet – onthult dat de zangeres een behoorlijk drastische haarmake-over heeft ondergaan. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn helemaal obsessed met het nieuwe pastelroze haar wat Jennifer Lopez rockt.

Het is ook niet de eerste keer dat J.Lo zo’n bijzondere look rockt. Zo zagen we haar eerder al met felle blonde highlights en kauwgomroze haar, maar we moeten toegeven dat deze nieuwste look van Jennifer toch echt onze favoriet is. Wij zijn overigens niet de enigen die helemaal weg zijn van haar nieuwe coupe, want ook fans zijn erg te spreken over het pastelroze haar van Jennifer Lopez.

Zo zorgt Jennifer Lopez ervoor dat ze altijd in vorm is én blijft

Reacties

Chris plaatste de foto van J.Lo met het bijschrift: “Pink to make the boys wink 🌸👙👛 What do you guys think to do those pink hair?” Fans delen natuurlijk maar al te graag hun mening onder de post. Zo schrijft een fan: “God I love this! Well done @chrisappleton1, @jlo can pull off any look including #pink hair” en een andere fan schrijft: “Pink is so much fun! Never thought I’d see it on @jlo so it’s really refreshing and fun! You know how to do it right 👍”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.