Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 23 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Pete Davidson is gespot met een gigantische zuigzoen in zijn nek tijdens een date met Kim Kardashian

Toen afgelopen vrijdag het nieuws naar buiten kwam dat Pete Davidson en Kim Kardashian officieel aan het daten zijn, ging heel het internet los. Niet zo gek, want er gingen al een hele tijd datinggeruchten rond over het stel. Nu het nieuws officieel bekend is worden Kim en Pete overal samen gespot. Oplettende fans hebben nu zelfs een zuigzoen in de nek van Pete Davidson ontdekt.

Zien we dat goed!?!

Kim Kardashian en Pete Davidson

Het begon allemaal toen Kim Kardashian en Pete Davidson hand in hand werden gespot in de achtbaan bij Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië. Bronnen dichtbij het stel vertelden op dat moment dat Kim en Pete “gewoon vrienden” waren. We weten allemaal wat er met Kourtney Kardashian en Travis Barker is gebeurd en zij waren eerst ook “gewoon vrienden”.

Het duurde daarom ook niet lang voordat er datinggeruchten rondgingen over Kim en Pete. Deze werden alleen nog maar versterkt toen de twee meerdere avonden achter elkaar samen uiteten gingen. Vorige week vrijdag werd eindelijk officieel bekend dat Kim Kardashian en Pete Davidson aan het daten zijn. Pete plaatste toen tijdens zijn verjaardag een foto met Kim Kardashian, Kris Jenner en Flavor Flav.

Kanye West wil Kim Kardashian terug en maakt een statement

Zuigzoen

Kim Kardashian en Pete Davidson werden afgelopen weekend opnieuw samen gespot toen ze aan het genieten waren van een date bij Giorgio Baldi in Santa Monica. Op de foto’s van The Daily Mail is te zien dat het stel “giechelden als verliefde tieners” en constant in lachen uitbarsten voordat ze het restaurant verlieten in de auto van Pete.

Oplettende fans zagen nog iets op de foto’s van Kim en Pete. Het viel hun namelijk op dat Pete een enorme zuigzoen in zijn nek heeft. Een bron dichtbij Kim vertelde onlangs exclusief aan The Daily Mail dat Pete ‘erg agressief’ tegen Kim is, omdat hij vaak ‘haar taille vastpakt, haar binnen complimenteert en haar haar aanraakt’ als ze samen zijn. “He is extremely sexual and in her face. He is making it crystal clear he likes her,” vertelt de insider. Aan die zuigzoen in Pete’s nek te zien, lijkt het erop dat het gevoel wederzijds is.

Helemaal verliefd

Een bron dichtbij Kim vertelde onlangs aan Page Six dat Kim “voortdurend aan het giechelen is” rond Pete en dat ze zich “gedraagt als een tiener”. De insider vertelde ook dat “Pete haar het gevoel heeft gegeven dat de klok 20 jaar terug is geschoven” en dat “ze er gelukkig uitziet”.

ij hadden niet verwacht dat we dit nog gingen meemaken in 2021.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.