Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 5 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Kanye West wil Kim Kardashian terug en maakt een statement

In het begin van dit jaar kondigden Kim Kardashian en Kanye West aan dat ze – na zes jaar getrouwd te zijn – gingen scheiden. De twee draaiden nog een hele tijd om elkaar heen, waardoor fans dachten dat ze weer bij elkaar zouden komen. Dit bleek toch niet het geval te zijn toen Kim Kardashian afgelopen weekend hand in hand werd gespot met Pete Davidson. Er gingen al snel datinggeruchten rond, maar nu onthult Kanye West dat hij Kim Kardashian terug wil.

Dit zagen we niet aankomen.

Datingsleven van Kim Kardashian

Kim Kardashian was dit weekend samen met Pete Davidson, Kourtney Kardashian en Travis Barker bij Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië. Hier werden Kim en Pete hand in hand gespot in de achtbaan. Kim en Pete waren deze week ook twee avonden achter elkaar samen uiteten en een bron dicht bij Kim vertelt dat Kim en Pete “plezier hebben” en dat er “chemie” is tussen de twee.

Nu lijkt het erop dat Kanye West niet blij is met dit nieuws, wat de zanger heeft een openbare verklaring afgelegd over zijn relatie met ex-vrouw Kim Kardashian. Hij zegt dat hij nog samen met Kim wil zijn en beweert dat hij nooit scheidingspapieren heeft gezien. Dat zou betekenen dat het paar nog steeds getrouwd is, terwijl Kim in februari al de scheiding aanvroeg.

Kim Kardashian-fans zoeken Pete Davidson in haar laatste Instagram-post

Interview Kanye West

Tijdens een zeldzaam interview met Drink Champs van Revolt TV vertelt Kanye openhartig over zijn scheiding van Kim Kardashian. Hij begint met vertellen over het recente presentator-debuut van Kim bij de SNL-show. “SNL making my wife say ‘I divorced him’ on TV because they just wanted to get that bar off.” Hij vervolgt: “And I ain’t never even see the papers, we not even divorced.”

Kanye vertelt ook dat de scheiding voor hem “geen grap was”, en dat de kinderen van het paar – North, Saint, Chicago en Psalm – ook graag willen dat hun ouders bij elkaar blijven. Hij voegde eraan toe dat hij gelooft dat de media niet willen dat het paar hun problemen oplost en zegt: “I want us to be together.”

Kim Kardashian heeft nog geen reactie gegeven op deze uitspraken, maar wij vragen ons af of het huwelijk van Kim en Kanye nog te redden is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.