Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 3 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Oh no she didn’t – Er zit een gigantische Photoshop fail in de foto van Khloé Kardashian

New week, new Photoshop fail. En hoe kan het ook anders, het overkwam niemand minder dan de Kardashian-Jenners. Sterker nog, de foto in kwestie werd gepost door queen Photoshop Khloé Kardashian. Eerlijk is eerlijk, je moet even zoeken maar als je het eenmaal ziet, kan je er niet meer omheen.

Kim Kardashian haar veertigste verjaardag kon natuurlijk niet voorbij gaan zonder het uitgebreid te hebben gedeeld op social media. En dát kan weer niet zonder te Photoshoppen.

Photoshop fail van Khloé Kardashian

Een paar dagen geleden plaatste Khloé een foto van de verjaardag van Kim Kardashian. Haar verjaardagsparty vond overigens plaats op een privé-eiland, want waarom ook niet. Daar kreeg ze natuurlijk veel kritiek op – er is immers een wereldwijde pandemie gaande. Hoe dan ook, de verjaardag vond plaats én er werden foto’s gemaakt.

Die foto’s werden vervolgens weer gedeeld op social media, maar niet voordat eraan gesleuteld is. De koningin der Photoshop fails – Khloé Kardashian – plaatste een foto waaruit blijkt dat iemand wel heel gehaast aan het Photoshoppen is geweest. Zie jij het?

Kendall Jenner

Het grappige is dat Khloé Kardashian in de caption heeft neergezet dat ze zusje Kylie Jenner eerst in de foto wilde Photohoppen. Dát is niet gebeurd, maar dat eraan gesleuteld is, is een ding dat zeker is. Dat zien we niet alleen aan de gladgestreken gezichten (met smallere neus, geen poriën etc.). Kijk maar eens naar de schouderbandjes van Kendall Jenner. Ha.

When you see it, you can’t unsee it. Er mist een heel stuk van het schouderbandje van Kendall Jenner. Hoewel we natuurlijk niet weten of Khloé Kardashian degene is die gehaast aan de gang is geweest met Photoshop, heeft ze deze fail in ieder geval gemist toen ze de foto plaatste.

Niet de eerste keer

Het zal je niet verbazen, maar het is niet de eerste keer dat de KardashianJenners een Photoshop fail begaan. Van Kim Kardashian die een extra hand in haar haar liet zitten tot wel hele gekke benen van Kourtney Kardashian: niets is deze vrouwen te gek.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.