Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Food 18 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Move over feta pasta: de ‘honeycomb pasta’ is dé TikTok-trend van nu

Als je dacht dat het stopte bij de feta pasta en de dalgona coffee, dan heb je het mis. TikTok is en blijft de perfecte plek voor recepten-inspiratie, dat blijkt nu weer. Er gaat namelijk wéér een pasta-recept viraal, de honeycomb pasta, je wilt het direct proberen.

We delen onze favoriete TikTok-recepten.

Honeycomb pasta op TikTok

We hebben kunnen genieten van de feta pasta, maar nu is het dan toch echt tijd voor iets nieuws. Gelukkig komt TikTok altijd op het goede moment als het gaat om beauty-, mode- en foodtrends. Momenteel gaat er een overheerlijke trend rond op TikTok, namelijk de honeycomb pasta, aka een pasta schotel in de vorm van een honingraat.

TikTok stepped up their game, want dit keer is het dus niet een simpele en makkelijke feta pasta, maar een creatief en smaakvol pasta-recept. De look van het gerecht is al een goede reden om het eens uit te proberen. We hebben onze favoriete honeycomb pasta recepten voor je op een rijtje gezet. Welke ga jij dit weekend maken?

1. Honeycomb Rigatoni

TikTok-gebruiker @everything_delish deelt al een tijd lekkere recepten op haar account, en deelde ook dit heerlijke pasta-recept in de vorm van een honingraat. Ze legt perfect uit hoe je de lekkere honeycomb pasta in elkaar flanst.

@everything_delish

from now on, I’ll only eat pasta cake! try my honeycomb rigatoni!✨ #recipe #pasta #pastacake #gigihadidpasta #foodontiktok

♬ Send Me on My Way – Vibe Street

2. Spicy pasta

Voor de spicy-liefhebbers onder ons is deze honingraat pasta ‘cake’ een perfecte avondmaal. Simpel en lekker: wat wil je nog meer? TikTok-gebruiker @delallofoods laat ons zien hoe je het maakt.

@delallofoods

We SPICED up the Honeycomb Pasta Cake #fyp #honeycombpasta #rigatoni #pastatiktok #GoForTheHandful #italianfood #delallo #learnontiktok

♬ Adventure – André Branney

3. Truffel honeycomb pasta

Geef je pasta een twist door eens een andere saus te gebruiken dan tomatensaus. TikTok-gebruiker @meatlikemike gebruikt voor dit heerlijke recept een truffelsaus. Wij zijn fan.

@meatlikemike

You can do this..trust me #homecooked #pastatiktok #truffhotsauce #truffpartner @sauce

♬ original sound – Meat Like Mike

4. Pasta met basilicum en mozarella

Deze heerlijke pasta in honingraatvorm van @ywmfamily wil je vanavond nog proberen. Ze legt in haar video uit hoe je hem maakt.

@ywmfamily

This is so yummy! #honeycombpasta #pasta #dinnerparty #tiktokcook #tiktokrecipes #foryou #fyp #basil #mozzarella #pastacake #foodie

♬ Maniac (Flashdance Version) (Re-Recorded / Remastered) – Michael Sembello

5. Honeycomb pasta met cottage cheese

Waarom mozzarella gebruiken tussen de rigatoni als je ook cottage cheese kunt toevoegen? Een fris en lekker recept wat makkelijk in elkaar te flansen is. TikTok-gebruiker @fitfoodiemelissa deelt haar recept.

@fitfoodiemelissa

A trend I had to try 😋#honeycombpastacake #pastapie #rigatoni #pastalover #venison #minnesota #cheesy #foodies#foodie #fatfoodie #dinnerideas #food

♬ Buss It – Erica Banks

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij gaan deze overheerlijke trend van TikTok ASAP proberen. Eetsmakelijk!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.