Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Shopping 1 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

De swimwear van deze plus-size bikinimerken ziet er allesbehalve degelijk uit

De zomer komt langzamerhand steeds dichterbij en dat betekent ook dat bikini season onderweg is. Tijd om alvast in te slaan, zodat jij niet naast het net vist. Wij zetten onze favoriete plus-size bikinimerken op een rij die zeker het bekijken waard zijn.

Als vrouw met curves, volle borsten of een goede bilpartij, word je al snel verwezen naar de plus-size bikiniafdeling. Daar hangen items die de juiste dingen accentueren en nét wat meer support bieden. Het probleem? Deze bikini’s zijn vaak meer ontworpen voor 65-jarige vrouwen, dan voor modieuze jonge vrouwen. Daar brengen deze merken verandering in.

4x stijlvolle plus-size bikinimerken

Wij zetten vier merken op een rij die stijlvolle bikini’s verkopen in grotere maten.

VIVEH

Vivian Hoorns persoonlijke ervaringen en frustraties maakten dat ze haar eigen kledinglijn VIVEH lanceerde, gemaakt om iedere vrouw te vieren – welke maat dan ook. Kenmerkend voor de ontwerpen van Vivian zijn de mooie silhouetten en flatterende uitsnedes. De swimwear van VIVEH gaat tot maat 50 en is elegant, stijlvol en minimalistisch.

https://www.instagram.com/p/CrY2gdetVeY/

Bayu The Label

Als je aan Bayu The Label denkt, dan denk je waarschijnlijk aan ieniemienie bikini’s. En ja de ontwerpen zijn soms klein en fijntjes, maar de maten allang niet meer. De swimwear van Bayu is kleurrijk en speels, maar wel op een volwassen manier. Het fijne aan bestellen bij Bayu is dat er verschillende ontwerpen broekjes en tops zijn, in dezelfde kleuren. Zo kan je een bikini samenstellen die jij fijn vindt.

https://www.instagram.com/p/C3kvj3AxF4r/

Faithfull the Brand

Bij Faithfull the Brand shop je zowel fleurige als minimalistische bikini’s. Hoge broekjes, lage broekjes: de keuze is aan jou. Vanaf de eerste dag hebben de medeoprichters Sarah-Jane Abrahams en Helle Them-Enger samengewerkt met de beste ambachtslieden van Bali om hun handgemaakte kleding te maken en sindsdien leven en werken ze nauw samen met hun lokale gemeenschap.

https://www.instagram.com/p/C5AuUhzPcKF/

SKIMS

Als er iets is dat onze Kimberly goed doet, dan is het wel items lanceren die lichaamsvormen accentueren. Niet iedereen is fan, maar als dit jouw cup of tea is, dan wil je ook de zwemkleding van SKIMS eens bekijken. Deze gaat tot maat 4XL en is er in allerlei varianten.

https://www.instagram.com/p/C46G_bDMbbQ/?img_index=1

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.