Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 28 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit waren de populairste en meest besproken series van 2023

Nu het einde van het jaar nabij is, is het tijd om de balans op te maken. We hebben veel gedaan, maar namen gelukkig ook de tijd om op de bank een serie weg te bingen. Daarover gesproken, wat waren nu de populairste series van 2023?

Van het zesde seizoen van The Crown tot The Idol: we zagen het allemaal. En over veel series werd nog lang nagepraat.

Dit waren de populairste series van 2023

In een tijdperk waarin social media de uitlaatklep is voor alles wat betreft entertainment – en dus ook series –  waren dit de shows die onze tijdlijnen domineerden.

The Crown

De serie die momenteel het meest besproken wordt, is The Crown. In het zesde seizoen zien we namelijk hoe de geliefde Lady Di om het leven komt. En hoe tragisch dat moment ook is, zit het meest recente seizoen ook weer vol met iconische momenten en briljante verwijzingen.

fcSxydqudgtxpE1iw3qGaUgYPwH
Netflix

Succession

Succession mag niet ontbreken in dit rijtje. Trouwe fans zagen dit jaar in het finale wie van de Roy-familie aan het roer van Waystar RoyCo kwam te staan. En je begrijpt, hier werd nog lang over nagepraat.

Succession
HBO Max

BECKHAM

Als koppel waarin de één profvoetballer is en de ander Spicegirl én founder van een succesvol modelabel, zijn Victoria Beckham en David Beckham een van de meest succesvolle stellen ter wereld. Met de documentaire-serie BECKHAM geven ze een inkijkje in hun bijzondere leven. Vinden we leuk. Zeker omdat de serie barst van de geinige onderonsjes van David en Vic.

Beckham
Netflix

The Idol

Geen Euphoria dit jaar, maar wel iets anders uit de koker van Sam Levinson. Met The Idol leek hij de plank eerst volledig mis te slaan, maar na de finale draaide een deel van de kijkers bij. Eén ding is zeker: dit is één van de meest intense series die dit jaar verscheen en het maakte veel los.

the-idol-finale-einde
HBO Max

The Last of Us

The Idol is niet de enige HBO-serie is als heftig werd ervaren, ook The Last of Us bracht veel kijkers in shock. Nadat een wereldwijde pandemie de beschaving heeft vernietigd, neemt een smokkelaar genaamd Joel (Pedro pascal) de leiding over een 14-jarig meisje genaamd Ellie (Bella Ramsey) dat misschien wel de laatste hoop van de mensheid is. Dikke aanrader, maar wel intens.

The Last of us
HBO

Queen Charlotte

In mei was het eindelijk zover: toen verscheen Queen Charlotte: A Bridgerton Story eindelijk op Netflix. Fans hebben lang moeten wachten op dit nieuwe seizoen van Bridgerton. En na het kijken, hadden veel fans dezelfde mening.

India als de jonge Queen Charlotte
Netflix

And Just Like That …

Het vervolg van Sex and The City kreeg een vervolg on 2023. And Just Like That … seizoen 2 stelde niet teleur. Het was zo’n succes, dat ook een derde seizoen nu al bevestigd is.

And Just Like That
HBO Max

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.