Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Haar 11 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

‘Pumpkin Spice Latte’ is de it-girl haarkleur van dit seizoen

Als we aan Pumpkin Spice Latte denken, dan denken we aan het populaire drankje van Starbucks. Toch is PSL dit seizoen niet alleen een drankje, maar ook een geliefde haarkleur.

Wij praten je bij over de haarkleur die dit seizoen te spotten is bij menig it-girl.

‘Pumpkin Spice Latte’ is de it-girl haarkleur van dit seizoen

Het knusse seizoen is aangebroken. Avondjes terrassen worden filmavonden, pastasalade wordt soep en de gehaakte tops maken plaats voor dikke truien. Oh en: de opgelichte zomerlokken veranderen langzaam in een donkerdere coupe.

Het is niet gek dat veel vrouwen kiezen voor een nieuwe haarkleur in het najaar. Nu het natuurlijke haar donkerder wordt en de teint juist lichter, is een andere haarkleur geen verkeerd idee. Mogen we een suggestie doen? Pumpkin Spice Latte is de kleur van dit seizoen.

Dat kan ook niet anders, met twee miljoen searches voor #pumpkinspicehair op TikTok is deze heerlijk warme en gezellige tint een samensmelting van de beste herfstkleuren. Make-upkoningin Meredith Duxbury laat zien hoe je de vurige lokken rockt.

Wat vraag je bij de kapper?

Aangezien er nog geen tubes verf bestaan met ‘PSL’ erop, zijn duidelijke instructies aan je kapper noodzakelijk. Neem vooral ook genoeg foto’s mee van de voorbeelden die jij mooi vindt.

De rijke warme kleur bevat blends van koper-, kastanje-, amber-, pecannoot- en roodgoudtinten om een multidimensionaal effect te creëren dat perfect is voor de herfst.

Rood haar onderhouden

Het laatste wat je wilt met koperkleurige lokken, is dat ze dof worden. Daarom is het van belang om jouw gekleurde haar goed te verzorgen voor het ultieme kleurbehoud.

Onze favoriet is het Moroccanoil Color Depositing Mask (€36) in de kleur copper. Breng dit masker aan na het wassen van je haar. Spoel het na zeven minuten uit en blaas jouw kleur nieuw leven in.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.