Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Entertainment 14 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Yes! De realityserie ‘The Kardashians’ is vanaf vandaag te zien op Disney+

Eindelijk is het zover: vanaf vandaag kunnen we weer genieten van onze favoriete familie in de realityserie ‘The Kardashians’. De nieuwe Kardashian-Jenner show wordt gemaakt in samenwerking met Hulu, een streamingplatform dat (helaas) niet beschikbaar is in Nederland. Maar niet getreurd: ook in Nederland is de serie vanaf vandaag te bekijken, namelijk via Disney+.

Hulu’s ‘The Kardashians’

Nadat er in 2020 een einde kwam aan Keeping Up With The Kardashians na 20 (!) seizoenen, duurde het niet lang voor onze favoriete realitysterren heimwee kregen naar de camera’s. In samenwerking met Hulu komt de familie terug met hun nieuwe show ‘The Kardashians’, die dus vanaf vandaag te zien is. Eindelijk kunnen we weer genieten van alle drama, maar ook alle liefde en vriendschap in de levens van Kourtney, Kim, Khloé, Kendall, Kylie en momager Kris.

Wat kunnen we verwachten?

Wat kunnen we allemaal verwachten van de nieuwe realityserie? Als we zo naar de trailer kijken zullen er genoeg interessante onderwerpen aangekaart worden voor een spraakmakend seizoen. Heb je de trailer nog niet gezien? Bekijk ‘m dan hieronder.

Naar verwachting zullen we veel van de relatie tussen Kourtney en Travis gaan zien, die momenteel super gelukkig zijn samen. Zo wordt er in de trailer gesproken over de kinderwens van de twee. Daarnaast zullen we meer horen over Khloé en haar band met haar ex-vriend Tristan Thompson en over Kylie Jenner’s tweede zwangerschap en hoe ze deze zeer publieke zwangerschap ervaarde.

Wie hoopt op veel content van Kim en haar vriend Pete, moeten we helaas teleurstellen. Onlangs liet Kim namelijk weten dat ze niks samen met hem heeft opgenomen voor dit seizoen van ‘The Kardashians’. Ze geeft aan dat zo’n show eigenlijk niets voor hem is. Maar, mocht Pete toevallig ergens bij zijn terwijl ze filmen, dan vindt hij het prima om in beeld te zijn.

Wij zijn super benieuwd naar de eerste aflevering van ‘The Kardashians’. Ga jij ‘m ook meteen bekijken?

Kim Kardashian maakt details over nieuwe realityserie Kardashians bekend

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.