Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 21 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Wat relatieadvies voor de inmiddels weer vrijgezelle Harry Styles

Harry Styles is weer vrijgezel. Styles en zijn (dus nu ex) vriendin, actrice Taylor Russell, zouden na een relatie van veertien maanden uit elkaar zijn. En dat terwijl zij helemaal ‘het’ leken te zijn. Wij hebben wel wat relatieadvies voor de popster.

Harry Styles is weer single

Harry Styles lijkt alles te hebben: looks, een super succesvolle carrière, een lekkere bankrekening en hordes fans. Toch wil het voor de 30-jarige zanger niet echt lukken in de liefde. Het leek er even op dat hij de ‘one‘ had gevonden in actrice Taylor Russell. Beiden ontzettend bescheiden, grappig, beetje apart en heel erg knap. Zelfs de altijd jaloerse fans van Harry vonden Taylor wel wat: ‘aan háár kunnen we hem wel verliezen.’

Toch kwam gister het nieuws naar buiten dat ze weer als singles door het leven gaan. “Harry en Taylor hebben hun relatie beëindigd. Ze gingen door een moeilijke periode na hun tripje naar Japan en nemen nu wat tijd voor zichzelf”, laat een bron aan de Britse krant The Sun weten. “Hij is in Amerika en zij in Londen.

Ze waren een geweldig stel en het was duidelijk dat Taylor Harry heel gelukkig maakte.”

Maar waarom gaan ze dan uit elkaar?!

Relatieadvies voor Harry Styles

Natuurlijk kunnen wij als buitenstaanders nooit precies weten wat er aan de hand is, waardoor mensen besluiten de relatie te verbreken. Maar als iemand je héél gelukkig maakt.. waarom dan stoppen omdat het ‘moeilijk’ is?! Dat is juist NIET de bedoeling.

Dus Harry: (mocht je ooit Nederlands leren en dit specifieke artikel lezen) als je gelukkig wordt van iemand dan moet je moeite doen om het te laten werken, zelfs als je het gevoel hebt dat het onmogelijk is.

Afstand of niet – je hebt geld genoeg om hier en daar een huis te kopen én om naar Taylor toe te vliegen. Erg milieuvriendelijk is het niet, maar we hebben het even over de liefde hier, ja. Ga gewoon weer lekker samen zijn, jullie passen goed bij elkaar. En mocht het écht niet werken, is het ook prima, maar omdat dingen moeilijk zijn hoef je nog niet uit elkaar. Lieve groetjes.

Fans van Brigderton krijgen de ick van Colin in deze scène

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.