Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 28 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Vanaf deze datum is het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale te zien

Kan jij niet meer wachten? Same! Het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale is bevestigd en wij hebben nu al zin om de serie direct te gaan bingen. Het is namelijk alweer even geleden dat het vierde seizoen van de spannende serie uitkwam. Gelukkig hoef je niet meer zolang te wachten, want het vijfde seizoen komt sneller online dan je dacht.

OMG!!

The Handmaid’s Tale seizoen 5

Als je een echte fan van The Handmaid’s Tale bent, weet je vast nog wel hoe spannend het einde van seizoen 4 was. In de seizoensfinale van seizoen 4 was namelijk te zien hoe verschillende handmaid’s Commander Fred Waterford vermoordden in het bos. Niet veel later zagen we een clip van June Osborne – ook wel bekend als Offred – met haar dochtertje Nichole Holly Osborne.

In deze scène was te zien hoe de man van June – Luke Bankole – met een geshockeerd gezicht binnen kwam lopen, alsof hij al wist wat June had gedaan. Daar stopte de aflevering en fans vragen zich sinds dat moment af waar seizoen 5 verder zal gaan. Nu hebben verschillende actrices van The Handmaid’s Tale al onthuld dat seizoen 5 een van de wildste ritten wordt en dat ze bijna niet konden bijhouden wat er allemaal in het nieuwe seizoen gebeurt. Wij zijn benieuwd!

Hoe de cast van The Handmaid’s Tale er in het echt uitziet

Release datum

Gelukkig hoeven we ook niet meer lang te wachten, want voor we het weten verschijnt het vijfde seizoen al op onze schermen. Om precies te zijn: 14 september is het zover en wij hebben de datum al duidelijk in onze agenda gezet. Hoewel bij het vierde seizoen namelijk iedere keer een aflevering online kwam, zal seizoen 5 in één keer verschijnen, dus dat wordt bingen!!!

Ondanks dat wij helemaal klaar zijn voor het vijfde seizoen, is het wel alweer een ruim jaar geleden dat we seizoen 4 hebben gekeken. Het is dus een understatement dat we wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Gelukkig hebben we tot 14 september (!!!) de tijd om onze geheugens op te frissen als het gaat om de eerdere seizoenen van The Handmaid’s Tale en op YouTube zijn gelukkig genoeg samenvattingen te vinden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.