Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 28 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Zijn Kylie Jenner en Jordyn Woods weer vriendinnen? Volgens deze TikTok-theorie wel

Het lijkt alweer eeuwen geleden dat Kylie Jenner en Jordyn Woods vriendinnen waren. Hun vriendschap liep stuk toen Jordyn zoenend werd gespot met de man van Khloé Kardashian en de rest is geschiedenis. Toch lijkt er weer wat gaande te zijn tussen de twee, want volgens deze TikTok-theorie zijn Kylie Jenner en Jordyn Woods weer vriendinnen.

WHAT?!?

Kylie Jenner en Jordyn Woods

Als twee vrouwen in Hollywood beste vriendinnen waren, dan waren het wel Kylie Jenner en Jordyn Woods. De twee deden echt letterlijk alles samen en deelde dit maar al te graag met hun volgers. Zo woonde Jordyn Woods op begeven moment zelfs bij Kylie Jenner in huis en kreeg Jordyn een auto van Kylie Jenner voor haar verjaardag.

Niks leek hun vriendschap in de weg te staan, tot het Tristan Thompson-schandaal in 2019. Toen kwam de wereld er namelijk achter dat Tristan Thompson opnieuw was vreemdgegaan en deze keer met niemand minder dan Jordyn Woods, de BFF van Kylie Jenner. Dit kon natuurlijk niet en niet veel later vertrok Jordyn Woods uit het huis van Kylie Jenner en leek hun vriendschap officieel over te zijn.

Dit is de echte reden achter de breuk van Kendall Jenner en Devin Booker

TikTok-theorie

Sinds dat schandaal in 2019 hopen Kardashian-Jenner-fans dat Kylie Jenner en haar voormalige BFF Jordyn Woods weer zullen herenigen. Hoewel dit heel lang niet het geval leek, lijkt er nu toch wat op te bloeien. TikTok-gebruikers hebben namelijk verschillende theorieën over een geheime vriendschap tussen de twee.

Zo is de zus van Kylie, Kourtney Kardashian, nu de stiefmoeder van Alabama Barker, die BFFs is met het kleine zusje van Jordyn Woods en is het iconische King Kylie-tijdperk teruggekeerd naar Instagram. Fans hebben alle stukjes bij elkaar gelegd en ze weten het zeker: de twee zijn weer dikke vriendinnen. Een van de meest veelzeggende bewijzen tot nu toe is Kylies nieuwste TikTok, waarin ze een geluid van haar realityserie “Life of Kylie” gebruikt, met Jordyns stem.

@queenbriyonce DONT SAY I AINT SAY NOTHING! 😮‍💨#kyliejenner #jordynwoods #queenbriyonce ♬ original sound – Queen B

@kyliejenner

when your postpartum hormones start to level out 😅😅😃

♬ Life of Kylie_Feeling Like Myself – Peacock TV

Reacties

Fans reageerden hier snel op en merkten op dat Kylie Jenner precies wist wat ze aan het doen is door dit geluid te gebruiken. Dit moet namelijk wel betekenen dat de twee hun problemen hebben opgelost. Zo schrijft een fan: “Why does it feel like Jordyn and Kylie still talk LMAOOOO.” Andere fans schrijven: “I feel like they been friends on the low low LOW”, “Jordyn was hanging with Alabama and jordyns little sister be at Alabamas/kourtneys all the time😅 they’ve def run into eachother” en “I don’t think they ever stopped being friends, or if they did it was a short timeframe.”

Daarnaast verwijzen fans naar de recente “The Kardashians“-serie, waarin de campagne-foto van Jordyn Woods voor het merk Good American van Khloé Kardashian werd gebruikt in de show. Dit zou natuurlijk niet gebruikt worden als de twee niet op goede voet stonden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.