Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Restaurants 27 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Bij dit restaurant in Amsterdam eet je zondag onbeperkt oesters voor €35

Op een zonnig terras, met een goed glas wijn in je hand, is er niets lekkerder dan casual een oestertje klappen. Maar ook in de koudere maanden smaken ze goed. Wanneer ze het beste smaken? Als je ze onbeperkt kan eten bij BAUT in Amsterdam.

Deze zondag staat er weer een Oesterfest op de planning dat betekent dat alle liefhebbers zich verzamelen om zoveel mogelijk oesters te slurpen.

Onbeperkt oesters eten bij BAUT

Zondag de 28ste is het eerste Oesterfest van 2024 bij BAUT OOST. Het geliefde concept blijft onveranderd: oesters eten tot je niet meer kunt voor €35,- per persoon. Een prima deal, lijkt ons zo. Zeker omdat BAUT bekend staat om hun goede oesters, op verschillende originele wijzen.

En omdat we midden in het oesterseizoen zitten houden ze het ook dit keer niet alleen bij de “standaard” oesters. Ze laten je verschillende soorten en stijlen proeven, met een special van de BBQ. Om in de sferen te komen krijg je bij binnenkomst ook een drankje, die bij de prijs zit inbegrepen. Wij weten wel waar we zondagmiddag zijn.

Reserveren doe je via de site van BAUT. Geef bij je reservering aan dat je voor het Oesterfest komt.

De mensen achter BAUT houden van oesters en daarom werd het Oesterfest geboren. “Oesters zijn absoluut mijn lievelingsproduct. Ze zijn eindeloos veelzijdig. Je kunt ze koud of warm serveren, in sauzen of als crème. Tijdens een borrel, maar ook als aperitief bij onder andere BAUT. Oesters zijn bij ons echt een onmisbaar element op de menukaart geworden. Dit bracht ons ooit ook op het idee om het Oesterfest te organiseren. Ons record staat op 7500 oesters op één middag” vertelde de chef van BAUT, Michiel van der Eerde.

De oesters van BAUT zelf maken?

Geen zin om de deur uit te gaan? Maar wel zin om goed bereide oesters te eten? De chef van BAUT deed zijn geheime recept speciaal voor ons uit de doeken. Hoe je ze bereidt, lees je hier. 

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.