Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 8 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Rianne (32): ‘Mijn man vertelde me na een huwelijk van 4 jaar dat hij op mannen valt’

Iedere week doet een lezeres bij ons haar verhaal. Dit kan een betekenis zijn, maar ook een zorg óf een gedachte die zij hebben. Van ongemakkelijke dates tot vriendinnenirritaties, en van geldzorgen tot geheime verlangens. Deze week doet Rianne (32) haar verhaal.

Mijn man valt op mannen

“Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen. Ik zit in een gekke periode van mijn leven, want waar ik eerst dacht alles goed te hebben geregeld, blijkt nu alles een beetje in duigen te vallen. Ik ben al 9 jaar samen met een hele leuke en lieve man. Inmiddels zijn we vier jaar getrouwd en hebben we het nog steeds hartstikke gezellig samen. Ik had nooit een reden om mijn man niet te vertrouwen, hij is ontzettend lief, zorgzaam en vertelt mij alles. Tenminste dat dacht ik dan. Want de laaste tijd was hij erg stil en op zichzelf.”

“Ik probeerde vaak met hem te praten, want ik wil graag dat het goed met hem gaat. Een paar weken geleden kwam hij met een onthulling: hij valt op mannen. Dat hij dat eigenlijk altijd al voelde, maar dat hij ook echt een soort verliefde gevoelens heeft voor mij dus dat het ontzettend verwarrend voor hem was. En dat hij echt van me houdt en me heel erg mooi vindt, maar dat hij nu toch echt merkt dat dit ‘geheim’ hem opbreekt omdat hij toch niet zo aangetrokken is tot me als hij had willen zijn. Ik moest huilen. Ik was verdrietig, omdat hij dit geheim zo lang had meegedragen.

Omdat ik me ergens verraden voel, terwijl ik dat helemaal niet wil. Ik probeer zo goed te begrijpen dat hij in een lastige situatie zit maar ik weet niet hoe ik mijn eigen gevoel een plek moet geven. Ik hou van hem en wil heb niet kwijt als partner, maar dat ben ik eigenlijk al.”

Alleen verder

“Momenteel hebben we even de ruimte genomen om apart van elkaar na te denken over de toekomst. Natuurlijk weten we ergens wel dat we niet verder kunnen als man en vrouw, omdat voor mij het idee van het huwelijk wat we hadden kapot is. Ik wil hem de ruimte geven om zichzelf te ontdekken, maar dat kan niet als we nog getrouwd zijn. Wel hou ik hem graag in mijn leven, maar het idee dat we als vrienden verder gaan doet me nog te veel pijn. ”

 

Jasmijn (26): ‘Ik ging vreemd terwijl ik anderhalve maand zwanger was’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.