Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 19 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Eindelijk! Rihanna brengt binnenkort twee nieuwe nummers uit en we kunnen niet wachten

Krijgen we, na zes lange jaren, eindelijk nieuwe muziek van Rihanna? Als het aan het media-outlet Hits Daily Double ligt, is er een grote kans dat we in november al kunnen luisteren naar twee nieuwe nummers van de zangeres.

And we are ready for it!

Rihanna krijgt twee nieuwe nummers op de ‘Black Panther: Wakanda Forever’ soundtrack

Veel fans waren al verbaasd toen RiRi’s Super Bowl-optreden werd aangekondigd, gezien dat ze de afgelopen jaren zo weinig muziek heeft uitgebracht, zo ware er zelfs fans die grappen maakten dat het optreden een promotie zou worden voor Fenty Beauty. Maar nu begint het allemaal iets logischer te worden…

Er gaan namelijk geruchten rond dat Rihanna twee nieuwe nummers heeft opgenomen voor de soundtrack van de film ‘Black Panther: Wakanda Forever’. Volgens het media-outlet Hits Daily Double zal de soundtrack van de film hetzelfde formaat hebben als die van de eerste.

Kyle Buchanan, columnist van New York Times, voegde hieraan toe dat we dit langverwachte nummer van Rihanna tijdens de aftiteling zouden kunnen horen. Zo tweete hij: “Rumors are flying and I can add to them: I’ve been hearing for weeks that Rihanna is recording the end-credits song for BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER. How do you follow up a classic like ‘All the Stars’? By snagging Rihanna’s first big song in years.”

Wij hopen natuurlijk ook dat dit nieuwe nummer net zo epic zal zijn als de aftiteling van Kendrick Lamar en SZA’s ‘All The Stars’ in de eerste ‘Black Panter’ film. In 2020 gingen er ook al geruchten rond dat we Rihanna gingen zien in het tweede deel van ‘Black Panter’. Maar dit gerucht bleek al snel niet waar te zijn.

De reacties

Er zijn genoeg fans die erg enthousiast zijn om de nieuwe nummers te horen. Maar er zijn ook aardig wat fans die teleurgesteld zijn dat RiRi niet met een nieuw album uitkomt. Zo zegt een fan: “Nah we want an ENTIRE album at this point.” en een andere fan voegt hieraan toe: “Riri will release everything but an album 😂” Anderen laten weten dat ze liever iets dan niks hebben, zo zegt een fan: “sumn is better than nothing” en een andere: “Not an album but… a win is a win.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.