Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 27 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Rihanna deelt de eerste beelden van de Savage x Fenty Show Vol. 3

Wat ooit de Victoria’s Secret Fashion Show was, is tegenwoordig de Savage x Fenty Show. Rihanna heeft de eerste trailer van de Savage x Fenty Show Volume 3 gedeeld en die ziet er veelbelovend uit. Het is de derde show die Rihanna zal lanceren onder de Savage x Fenty-lijn. De jaarlijkse lingerieshow wordt eind september uitgezonden op de streamingdienst Amazon Prime.

Savage x Fenty Show Vol. 3

Waar Victoria’s Secret ten onder ging aan gebrek aan diversiteit en inclusiviteit, pakt RiRi het compleet anders aan. Savage x Fenty werd in 2018 juist opgericht om alle, maar dan ook echt alle vrouwen zich vertegenwoordigd te laten voelen. Rihanna sprong met haar nieuwe lingeriemerk in het gat dat Victoria’s Secret achterliet, en liet zien hoe het ook kan. Topmodellen, vrouwen met een maatje meer, transgenders, een zwangere dame, alles en iedereen liep mee in de lingerie van Rihanna. Het evenement werd vol lof ontvangen en een nieuw jaarlijks spektakel was geboren.

Net als de vorige edities is de derde editie van de Savage x Fenty Show te zien op de streamingdienst Amazon Prime. Vanaf 24 september kun je de parade met nieuwe lingerie van Rihanna bewonderen. Zelf loopt ze traditioneel ook mee en hierboven zie je al een klein voorproefje. De line-up is nog niet bekend, maar we gaan ervan uit dat net als in de voorgaande jaren Bella Hadid weer van de partij is.

Rihanna, een miljardair in lingerie

Dankzij haar succesvolle muziekcarrière zat Rihanna er al goed bij, maar haar mode-imperium heeft haar vermogen pas echt een boost gegeven. Eerder deze maand stelde het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes officieel vast dat ze miljardair is. Verreweg het grootste gedeelte van haar vermogen harkte ze bijeen met Fenty Beauty en Savage x Fenty.

Bekijk hier de hoogtepunten van de Amazon Prime Savage x Fenty Show volume 2 in 2020. De hele show kijk je hier terug.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.