Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 9 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Rihanna’s Savage x Fenty Vol. 4 show is vanaf vandaag te zien op déze streamingdienst

Prime Video presenteert de langverwachte Savage X Fenty Show Vol.4, met Rihanna’s Savage X Fenty-collectie. Het vervolg op de Emmy-winnende Vol.3 bevat de nieuwste Savage X Fenty-stijlen van het muziek- en mode-icoon Rihanna, die eerder dit jaar moeder werd van haar eerste zoontje. RiRi is helemaal klaar om het werkveld in te duiken en het moederschap te combineren. Wel onthult ze een aantal gekke gewoonten die ze heeft ontwikkeld na de geboorte van haar zoon. We’re all human, zo blijkt.

Savage x Fenty Vol. 4

Het spectaculaire evenement legt de lat dit jaar hoger met een nieuwe all-star line-up van modellen, acteurs en enkele van de grootste namen in de muziek, die de nieuwste Savage X Fenty stijlen laten zien. Muzikale artiesten die optreden zijn: Anitta, Ángela Aguilar, Avani Gregg, Bella Poarch, Bretman Rock, Burna Boy, Cara Delevingne, Damson Idris, Joan Smalls, Kornbread, Lara Stone, Lilly Singh, Marsai Martin, Maxwell, Precious Lee, Sheryl Lee Ralph, Simu Liu, Taraji P. Henson, Taylour Paige, Winston Duke, Zach Miko, en nog vele anderen.

Wakanda Forever

Ook heeft de zangeres uit Barbados een nieuw nummer uitgebracht, als soundtrack van de nieuwe film ‘Black Panther: Wakanda Forever’. Volgens The Hollywood Reporter is het nummer geschreven door Tems, Rihanna, de (met een Oscar bekroonde) componist Ludwig Göransson en Black Panther-regisseur Ryan Coogler. Het nummer werd opgenomen in vijf landen en werd geproduceerd door Göransson.

Dit nummer is Rihanna’s eerste solo-single sinds 2016, toen ze het iconische ‘Love On The Brain’ uitbracht. En ze maakt het nummer nog specialer door het te eren aan Chadwick Boseman. Chad is de ster uit de originele Black Panther-film, die in augustus 2020 stierf na een gevecht met darmkanker.

She’s Back! Rihanna doet de halftime show van de volgende Super Bowl in 2023

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.