Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 2 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Rihanna poseert in sexy lingerie van Savage X op Instagram en fans gaan los

Niet alleen buiten, ook op Instagram stijgen de temperaturen door een post van niemand minder dan Rihanna. RiRi post foto’s waarin ze poseert in sexy lingerie van Savage X. En terwijl wij in onze fleurige zomerjurkjes rondlopen, gaat Rihanna all-out in ondergoed. En natuurlijk staat het haar wederom geweldig.

Eén ding is zeker: Hot Girl Summer is gestart.

Rihanna poseert in lingerie van Savage X

Vannacht postte Rihanna een serie aan foto’s op Instagram, waarin ze een tie-dye kanten set in oranje draagt. RiRi draagt een bustier en een high-cut string, terwijl ze poseert in een kleedkamer. Ze maakt de look af met een paar fluffy Elle Woods-hakken, verschillende kettingen, statement ringen en natuurlijk een set aan armbanden.

En als de founder van Fenty Beauty kan haar make-up natuurlijk niet achterblijven. De beautylook is minstens zo flawless als haar outfit. Rihanna kiest voor een rooskleurige lip, een subtiele, glimmende oogschaduw en haar haar draagt ze in vlechten, die ze in een losse staart heeft hangen.

Instagram

Ons favoriete element van de post is naast haar geweldige looks natuurlijk de caption. Daarin schrijft ze, “been 3 mins of thinking of a caption… I ain’t got shit to say 🥴🧡” En eerlijk is eerlijk: we’ve all been there. Volgens fans was er helemaal geen caption nodig voor de sexy Instagram-post van Rihanna. Zo lezen we reacties als, “The pic says it all anyways”, en, “When a post needs no caption”. De set is van Savage X en is er ook in het paars, te vinden op de website van het merk.

A$AP Rocky noemt Rihanna de liefde van zijn leven in nieuw interview

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.