Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 8 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

‘Ook deze royal exprimenteerde met drugs, net zoals prins Harry’

Het blijft een soap, alles rondom the royals. Momenteel is er veel gaande achter de muren van Buckingham Palace: Charles en Kate zijn allebei ziek en Harry blijkt zich elke keer toch weer wat anders op de hals te hebben gehaald. Toch gaat het nu even een keer niet over Harry, Kate of Charles maar over Margaret.

Jep – de zus van Queen Elizabeth die al langer dan twintig jaar dood is.

Princess Margaret experimenteerde met drugs

De verhalen over Margaret komen allemaal naar voren in het boek Scandals of the Royal Palaces van Tom Quinn. Tom heeft een verklaring uitgeschreven van een oud-bediende, die heel wat onthullingen doet. Toen het huwelijk van Margaret en Lord Snowdon uit elkaar begon te vallen begin jaren 70, scheen het zo te zijn dat Snowdon kleine pakketjes drugs achterliet voor Margaret in hun appartement zodat zij ze zou vinden.

Voordat het huwelijk stukliep, zou hij haar allerlei soorten drugs hebben aangeboden. Denk aan LSD en cocaïne. Toen het écht bijna klaar was, legde hij zelfs kleine briefjes bij de illegale pakketjes met teksten zoals “why don’t you take all these and do us all a favour”. Verre van sympathiek dus, om zo te suggereren dat je maar beter een einde aan je leven kunt maken.

Zo zie je maar, dat je lid bent van het koninklijk huis is geen garantie voor een fijn en comfortabel leven, eigenlijk helemaal niet.

Vreemdgaan

Naast alle drugs was het ook geen fijne relatie – zo zou Lord Snowdon regelmatig vreemdgaan en dat ook nog eens doen met veel kabaal (in hun eigen huis) zodat Margaret dit kon horen. Toch vond zij dat blijkbaar alleen vervelend als hij een vrouw koos met een hoge status.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.