Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 30 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Sarah Jessica Parker verschijnt opnieuw in déze iconische SATC-look op de set van de reboot

Als er iets is waar we ons op verheugen, is het wel de Sex and the City-reboot. En hoewel we uitkijken naar de avonturen van Carrie, Charlotte en Miranda zijn het ook vooral de outfits waar we niet op kunnen wachten. Afgelopen week bewees Sarah Jessica Parker al dat de garderobe van Carrie Bradshaw in 2021 nog even iconisch is als in 1998.

Ze verscheen opnieuw in een iconische look uit Sex and the City.

Sarah Jessica Parker in iconische look

De opnames van de Sex and the City-reboot zijn in volle gang in New York City. En dat zorgt ervoor dat we al een voorproefje krijgen op alle looks die Sarah Jessica Parker a.k.a. Carrie Bradshaw gaat dragen in de nieuwe afleveringen. Afgelopen week verscheen ze op de set van And Just Like That… in een ultralange tutu die doet denken aan de iconische intro-outfit van Carrie Bradshaw.

Gotham/GC Images

Sarah Jessica Parker combineerde de witte tutu met een kleurrijke gestreepte top, een paar Chanel enkellaarzen en een paarse tas. Ze deelde ook een sneak peek van de rok en haar laarzen op Instagram met de tekst, “Now and then. X, SJ.” En zoals te verwachten, waren fans direct enthousiast over de outfit. “Someone kept those in great condition!!” schreef iemand over de Chanel-laarzen, terwijl een ander reageerde, “ICONIC.” Een derde voegde toe, “OMG so many memories.”

10 behind-the-scenes feitjes over Sex And The City die je nog niet kende

Sex and the City

Dat de outfits van Sarah Jessica Parker de fans van Sex and the City nóg enthousiaster maken is een feit. De afgelopen weken werden Sarah en haar medespelers Cynthia Nixton (Miranda Hobbs) en Kristen Davis (Charlotte York Goldenblatt) al meerdere keren gespot tijdens het filmen van de reboot in New York. Kim Cattrall, die Samantha Jones speelde, zal niet in de reboot te zien zijn. De releasedatum voor de nieuwe serie is nog niet bekend, dus tijd om nog wat oude afleveringen te bekijken.

Zoveel verdienen de actrices van Sex and the City per aflevering van de reboot

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.