Julia Schaap
Julia Schaap Celebrity 19 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Is de scheiding tussen Ariana Grande en Dalton Gomez nu officieel?

Dat Ariana Grande en Dalton Gomez niet meer samen zijn, is al een tijdje duidelijk. Toch blijken de officiële scheidingspapieren nu pas aangevraagd te zijn. De twee zetten op 20 februari 2023 een punt achter hun relatie, wat na een paar maanden ook duidelijk werd voor de buitenwereld.

Ariana en Dalton hielden hun relatie uit de schijnwerpers, toch krijgen ze nu de nodige aandacht.

Reden van de break-up

Ariana en Dalton vormden sinds begin 2020 een stel, wat in mei bekend werd gemaakt aan de buitenwereld. In december 2020 verloofden de twee zich en in mei 2021 stapten ze samen in het huwelijksbootje. Helaas heeft dit huwelijk niet lang geduurd; twee jaar later is er namelijk een einde gekomen aan hun relatie. Beide geven ze aan dat ‘onoverkomelijke verschillen’ de reden van de break-up zijn. Wel werd aan het eind van hun relatie duidelijk dat Dalton niet trouw is geweest aan Ariana, hij bleek namelijk al maanden met andere vrouwen contact te hebben.

Officieel bevestigd

Gisteren, op 18 september 2023, heeft Ariana de scheidingspapieren aangevraagd, waardoor de break-up dus officieel is bevestigd. Ook haar ex-man stemt in met een scheiding, hij reageerde namelijk meteen op de aanvraag van de officiële papieren. Maar save your tears, want een bron liet aan TMZ weten dat ze twee “op een zorgzame en respectvolle manier met elkaar omgaan”. Zo krijgt de scheiding gelukkig een minder negatieve lading.

Save your tears

Toch lijkt Ariana niet lang rouwig te zijn om de scheiding, ze heeft namelijk alweer een tijdje een relatie met Ethan Slater. Het kersverse koppel was elkaars tegenspeler in Wicked in Londen, waar Ariana dus ook een tijdje woonde. Zou de vonk overgeslagen zijn op de set? Een familievriend liet aan People weten dat Ariana en Ethan elkaar pas leerde kennen toen zij beiden een punt achter hun relatie hadden gezet.

Ariana Grande verscheen zónder trouwring op Wimbledon en innig met andere man

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.