Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 18 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de schoenentrends die we dit najaar veel gaan zien

Hoewel we nog midden in de zomer zitten, duurt het niet lang meer voordat de blaadjes van de bomen vallen en het hartstikke herfst is. En met een nieuw seizoen komen ook nieuwe trends mee. Wij zetten alvast de schoenentrends voor je op een rijtje die we dit najaar veel gaan zien.

En dit wordt een goede herfst, wat schoenen betreft.

Dit zijn de schoenentrends die we dit najaar veel gaan zien

Het lijkt alsof we ons in het najaar wat soberder kleden, maar als het aan de schoenen ligt dan straal jij de hele herfst door. Nog nooit gingen we zo extravagant over straat in het gure najaar. We spotten de mooiste schoenen al tijdens de Fashion Week van Parijs en Kopenhagen. Wij gooien alvast wat van deze schoenen in onze winkelmand!

1. Over-the-knee boots

Kan iemand Ariana Grande even bellen? Want over-the-knee boots maken hun comeback. Tijdens FW22 zijn de laarzen hoger dan ooit en dat is niet verkeerd als de temperaturen dalen. Bij menig modehuis werden deze laarzen gepot op de catwalk en wij zijn obsessed met deze trend.

2. Platforms

En deze kunnen niet hoog genoeg. We kennen de iconische Versace-pumps en dat platform is het uitgangspunt voor de trend. Niet lullig doen, maar gewoon die chunky platforms rocken.

3. Get fuzzy

We gaan gewoon op onze huispantoffels naar buiten dit najaar, want fuzzy schoeisel wordt hot. Het kunnen sandalen zijn, het kunnen sneakers zijn of zelfs laarsjes: als ze er maar lekker zacht en fluffy uitzien.

4. Preppy loafers

Je zeg ze waarschijnlijk al eens voorbijkomen op Instagram, de preppy loafers. They’re here to stay, want ook in het najaar gaan we deze grappige schoentjes nog veel zien. Die van Prada zijn iconic, maar er zijn ook mooie betaalbare exemplaren op de markt.

5. Glitter & Glamour

Na de summer of love komt de fall of glitter. Dit najaar kan het niet extravagant genoeg en daarom gaan glitterschoenen het straatbeeld overnemen. Het liefst natuurlijk met een hak, om het feest compleet te maken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.