Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 22 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

See-through bangs is dé ponytrend van dit moment en super makkelijk te onderhouden

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende haartrends dat we haast niet meer weten waar we voor moeten gaan. Hoewel we vroeger door onze moeders werden gewaarschuwd voor een pony, is het op dit moment een van de grootste haartrends. De nieuwste versie zijn see-through bangs en deze pony is ontzettend makkelijk te onderhouden.

Tijd voor een nieuw kapsel.

Haartrends

We hebben al ontzettend veel verschillende haartrends voorbij zien komen dit jaar. Zo zagen we Ariana Grande met caramelkleurig haar en ultralange krullen en weten we dat Mushroom Blonde dé haartrend is van deze winter. Een pony is altijd een grijs gebied, want niet iedereen is een groot fan van de haarstijl, maar de trend heeft afgelopen jaar bewezen weer helemaal terug te zijn.

Hoewel we afgelopen jaar allemaal verslaafd waren aan curtain bangs, is het nu toch echt tijd voor een nieuwe trend. Ze zien er nog steeds geweldig uit (dat kunnen we niet ontkennen), maar we staan wel uren in de badkamer om elke dag die effortless look te creëren. Gelukkig gaat er op dit moment een ponytrend rond die super makkelijk te onderhouden is: see-through bangs.

Much needed: 10 manieren om een curtain bang te dragen

‘See-through bangs’

Vorig jaar hadden we alle tijd om uren met ons haar bezig te zijn, maar nu komen we ‘s ochtends tijd tekort. De see-through bangs zorgen ervoor dat je er binnen enkele minuten verzorgd uitziet en is dus een echte must op dit moment. See-through bangs zijn de laatste jaren al een enorme hype onder Aziatische vrouwen, maar de trend komt ook langzaam richting Europa en de Verenigde Staten. Dit is dus het perfecte moment om deze trend een kans te geven. De haarstijl past namelijk bij iedereen, maar het is wel goed om rekening te houden met de grootte van je voorhoofd.

Zoals bij elke pony, is het belangrijk om hem te knippen in droog haar in plaats van nat of pas gewassen haar. Nat haar is namelijk zwaarder dan droog haar en dit kan ervoor zorgen dat de werkelijke lengte van je haar wordt vervormt. We willen natuurlijk niet teveel van ons haar afknippen. Qua verzorging ben je met een paar producten en een föhn klaar. Door de fijne textuur van de pony heb je namelijk niet veel nodig om je haar in model te krijgen.

Wij zetten onze favoriete see-through bangs inspiratie-foto’s van Instagram voor je op een rij.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.