Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 13 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Treat your man! 5 seksspeeltjes voor mannen waar ook jij plezier aan beleeft

Een van de sekstrends van 2022 is het gebruik van seksspeeltjes voor mannen. Dit kan door mannen worden gebruikt als ze soloseks hebben, maar het is nét zo leuk om deze samen met jou te gebruiken. Echt, er gaat een wereld voor je open als je over deze sextoys voor mannen – oké, en een beetje voor jouw plezier – hoort.

Het gebruik van seksspeeltjes is iets heel normaals en kan ervoor zorgen dat jullie de seks en het orgasme op een heel andere manier beleven. Dat wil je natuurlijk wel proberen.

Seksspeeltjes voor mannen

Willen jij en je bedpartner jullie sextoyscollectie graag uitbreiden met wat nieuwe speeltjes voor hem? Denk dan eens aan deze vijf toys.

1. Een blowjob stimulator

We hoeven er niet omheen te draaien: elke man vindt het heerlijk om een blowjob te ontvangen. Hoewel ze er enorm van genieten, is niet elke vrouw er even dol op om er een te geven. Gelukkig is daar de ‘blowjob stimulator’. Dit speeltje heeft vaak verschillende standen waardoor de ultieme blowjob kan worden gesimuleerd. De simulator is gemaakt van zacht siliconen en kan worden meegenomen onder de douche.

2. Een cockring met clitorisstimulator

Een twee-in-een seksspeeltje: wij zijn fan. Een cockring met clitorisstimulator bezorgt niet alleen de man een heerlijk gevoel, maar ook jou. De ring kan om de penis worden geschoven. De vibraties zorgen voor een erectie bij de man, maar stimuleren tegelijkertijd de clitoris van de vrouw. Uhh.. win-winsituatie?!

3. Een vibrerende handjob masturbator

Seksspeeltje die een aftrekkende beweging goed kunnen imiteren? Dat bestaat! Ze zijn ideaal voor mannen die willen genieten van soloseks, maar ook fijn om samen met een partner te gebruiken. Een handjob masturbator kan om de penis worden geschoven en is vaak voorzien van verschillende vibratie standen. Voelt het stroef? Dan kunnen jullie gebruik maken van wat glijmiddel. Hoe leuk om je lover eens op deze manier te bevredigen?

4. Een balstretcher

Veel mannen vinden het lekker als er aan hun ballen wordt gezeten. Niet zo gek dus dat voor dit gevoelige lichaamsdeel ook allerlei speeltjes op de markt zijn gebracht. Een ballstretcher bijvoorbeeld zorgt ervoor dat de balzak van de man opzwelt. De ballen worden hierdoor nog gevoeliger én groter.

5. Een verstelbare cockring

Het handige van een verstelbare cockring is dat hij altijd past (dus geen kletspraat van je vent dat zijn penis veel te groot is voor zoiets). Ben jij in charge? Trek de cockring dan steeds wat strakker aan om te krijgen van je lover wat je wilt. Oelala.

Deze 8 seksstandjes geven vrouwen maximaal plezier

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.