Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 29 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

’90s criss-cross ponytails gaan compleet viraal op TikTok en zo maak je ze zelf

Het verleden lijkt steeds vaker terug te komen in de tijd van nu. Vooral trends uit de ’90s zijn ontzettend populair in 2022 en daar is op dit moment een nieuwe trend bijgekomen. Op TikTok worden we namelijk dagelijks blootgesteld aan de nieuwste trend en ’90s criss-cross ponytails gaan op dit moment compleet viraal.

Wij zijn obsessed!

TikTok-trends

Tegenwoordig staat social media helemaal vol met verschillende trends. Je kan het zo gek niet bedenken of het is op het internet te vinden. Zo is TikTok op dit moment compleet obsessed met beautytrend uit de jaren 70, genaamd ‘Blush draping’ en ook Sun-kissed blush is een TikTok-trend waar iedereen op dit moment mee gespot wordt.

Naast beautytrends gaan er ook ontzettend veel haartrends viraal op TikTok. Zo is iedereen compleet obsessed met baby braids en maakt de ’90s haartrend Pigtails ook een grote comeback dit jaar. Dit is overigens niet de enige ’90s haartrend die we dit jaar overal gaan zien. ’90s criss-cross ponytails verschijnen namelijk massaal op onze FYP en wij vertellen je precies hoe je ze zelf maakt.

De Barbie-paardenstaart is dé haartrend van dit moment en zo stijl je hem

’90s criss-cross ponytails

Hoewel TikTok dus helemaal vol staat met inspirerende haartrends, zijn ze niet allemaal even makkelijk te maken. Toch zal je daar bij de ’90s criss-cross ponytails geen last van hebben. Op TikTok zijn namelijk verschillende eenvoudige tutorials te vinden die precies laten zien hoe je de haarstijl zelf thuis kunt maken.

TikTok-gebruiker Wendy Pearl Orr – @wendypearlorr – ging naar TikTok om de haartrend met haar volgers te delen. In haar TikTok-video is te zien hoe eenvoudig het is om deze haarstijl uit de ’90s te maken en wij zijn compleet obsessed.

@wendypearlorr

Rocking rocker vibes 🤘🏼 #fyp #fypシ #foryoupage #hairtok #hairtutorial #hairinspo #hairlove #yeg #fypage

♬ original sound – Wendy Pearl Orr

Reacties

Natuurlijk duurde het niet lang voordat volgers massaal op de haartrend van Wendy begonnen te reageren. Zo schrijft een volger: “giving Baby Spice vibes.” Andere volgers schrijven: “omgg it’s so perfect for first day in school, thankss🥰🥰🥰”, “I wore my hair like this for prom early 00s but added little diamond hair jewels. This totally took me back 😁” en “What in the 2000s…. I LOVE IT.”

Een andere volger probeerde de haarstijl direct uit en plaatste er een video van op TikTok.

@erinduganjurchak

Trying this cute little number from @wendypearlorr 😍😍 #hair #hairstyles #beauty #pigtails #easyhairstyles

♬ Oblivion – Grimes

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.