Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 8 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Selena Gomez bevestigt relatie: alles over de producer die haar hart wist te veroveren

Selena Gomez is niet meer single, dat bevestigt ze met een reeks comments op Instagram. De actrice maakt duidelijk dat ze al zes maanden aan het daten is met producer Benny Blanco. En dat is interessant, wij vertellen je waarom.

Uit de vele comments die ze plaatste, werd uiteindelijk bekend dat zij en Benny écht met elkaar gaan.

Selena Gomez bevestigt relatie met Benny Blanco

Het begon allemaal met een foto van een fanaccount dat de geruchten over Selena en Benny plaatste, waar Selena plotseling ‘facts‘ onder schreef. Ze vond ook de foto van Popfaction met de titel “Selena Gomez Dating Producer Benny Blanco” leuk. Dat is eigenlijk al reden genoeg om aan te nemen dat de roddels waar zijn – maar er is meer.

Op screenshots lezen we hoe Selena Gomez de vermeende romance verdedigt, want veel fans zijn niet enthousiast over Benny. Selena schreef dingen als ”He’s my absolute everything in my heart” en ”He is the best thing that ever happened to me”.

Nadat ze een stortvloed aan comments achterliet om haar keuze te verdedigen, plaatste ze een foto van haar en (wat lijkt) Benny in haar story. Online bleef het aan de kant van Benny Blanco erg stil.

Selena Gomez Benny Blanco
Instagram @selenagomez

Wie is Benny Blanco?

Nu even over de man die het hart van Selena Gomez wist te stelen. Want wie is het en wat doet hij? En belangrijker: waarom zijn fans zo erg tegen deze relatie?

Benny Blanco, geboren als Benjamin Joseph Levin, is een 35-jarige platenproducent. Hij heeft in zijn vakgebied ook flink wat prijzen op zijn naam staan. Hij won in 2013 de Hal David Starlight Award van de Songwriters Hall of Fame.[2] Hij won ook vijf opeenvolgende keren de BMI Songwriter of the Year Award en won in 2017 de iHeartRadio Producer of the Year Award. Nogal indrukwekkend.

In de jaren daarna heeft Blanco in totaal 29 nummer-één hits gemaakt en wordt hij erkend voor zijn prestaties met artiesten als BTS, Gracie Abrams, Ed Sheeran, Justin Bieber, The Weeknd, Selena Gomez, Ariana Grande, Britney Spears, Lana Del Rey, Miguel, Halsey en Camila Cabello.

Vrienden met Justin

Wat deze relatie nogal interessant maakt, is dat Benny goed omgaat met Justin Bieber. En wat de geschiedenis van Justin en Selena is, dat hoeven we je niet te vertellen.

Ook leek het in 2020 tijdens de Zach Sang Show alsof Benny een sneer uitdeelde aan Selena, toen hij het had over Justins muzikale talent. “Justin’s not one of those cookie-cutter pop artists. Like you know, they’re like, ‘This is my new single and here’s my makeup line.’ And he’s like, Justin’s like, ‘Yo. I have a pimple and I have anxiety today.’ He’s always been upfront about that stuff” horen we Benny zeggen. Om deze uitspraak maken fans van Selena zich zorgen.

Hoe de relatie verder gaat, dat zal de tijd leren. Wij houden de socials van Selena en Benny goed in de gaten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.