Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 1 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez geeft ons een dosis inspiratie voor een neonkleurige make-uplook

Deze zomer gaan we veel verschillende beauty- en modetrends voorbij zien komen. Zo gaan we veel trends uit voorafgaande jaren terugzien, maar is er ook een specifieke trend die we veel gaan zien en ons heel vrolijk maakt: neonkleuren. We zien ze vooral op Instagram en TikTok veel voorbijkomen, en ook Selena Gomez is groot fan.

Ze verscheen op Instagram in niets minder dan felle neonkleuren.

Selena Gomez deelt foto met felgekleurde make-up look

Als er één trend is die deze zomer gaat domineren, dan zijn het neonkleuren. En niemand minder dan Selena Gomez houdt niet geheim dat ze groot fan is van de nieuwste beauty- en modetrend. Door gisteren een foto te plaatsen op Instagram met felgroene nagels, een felgekleurde mantel en een neonkleurige make-up look zet ze dé trend voor aankomende zomer. Onder de foto schrijft ze, “Something exciting is happening on saturday…@lamariette.” Okuurrr.

Onder de foto noemt ze La’Mariette, waarmee ze een samenwerking heeft voor kleurrijk swimwear – en oh boy, wat is het kleurrijk. Op haar nagels zien we een neongroene kleur die als gegoten bij haar tan past, gezet door niemand minder dan @tombachick. Selena’s haar is zoals altijd gedaan door onze favoriete hairstylist, @marissa.marino, en haar prachtige make-up look hebben we te danken aan Selena’s make-up artiest, @jennanicoleofficial. Kortom: dit is een look die we gegarandeerd willen dragen aankomende zomer, kom maar door met die inspiratie.

Selena Gomez showt blonde kapsel in nieuwe foto op Instagram

Neonkleuren: dé trend voor zomer 2021

Van felle kleuren worden we ontzettend vrolijk, en dat maakt dat we het maar al te graag willen dragen. En nóg leuker is dat het overal op toe te passen is: je haar, je nagels, je interieur, je outfit… Je moet ervan houden, maar vrolijk is het zeker. Één ding is in ieder geval een feit: Selena Gomez kan al geen genoeg meer krijgen van de felle tint. We can’t wait om deze kleur deze zomer overal te zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.