Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 25 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez en Zayn Malik zijn zoenend gespot tijdens een date in New York City

Selena Gomez is single and ready to mingle! Het lijkt er namelijk op dat de zangeres alle drama met Hailey en Justin Bieber achter zich heeft gelaten, want ze is lekker aan het daten. Selena lijkt dus weer helemaal goed in haar vel te zitten en ze is deze week zelfs gespot met niemand minder dan Zayn Malik.

De twee zouden gezoend hebben tijdens hun date in New York City.

Selena Gomez

Selena Gomez is weer helemaal terug. Gisteren liet de 30-jarige zangeres nog weten dat ze het drama met Hailey Bieber compleet achter haar wil laten. Ze riep fans namelijk op om te stoppen met het verspreiden van haatvolle berichten. Het was namelijk nu zelfs zó erg dat Hailey doodsbedreigingen kreeg. Selena Gomez laat weten dat ze hier totaal niet achterstaat.

Daarnaast heeft Selena Gomez dit jaar al meerdere keren laten zien dat zij helemaal over haar ex Justin Bieber is. Zo gingen er geruchten rond dat ze een relatie had met Drew Taggart, maar dit lijkt toch niet te kloppen. Selena Gomez geeft op social media namelijk duidelijk aan dat ze single is en ze is nu met niemand minder dan Zayn Malik op date gespot.

Heeft Alix Earle een nieuwe liefde? Zelf hint ze er wel naar deze TikTok

Aan het daten met Zayn Malik

Hoewel iedereen dacht dat Selena Gomez en Drew Taggart een stelletje waren lijkt de zangeres haar pijlen toch te richten op Zayn Malik. Niet een hele verassende keuze, want Selena heeft al meerdere keren aangegeven dat ze wel een oogje heeft op de zanger. En ja hoor, Selena en Zayn werden afgelopen donderdagavond samen gespot tijdens een etentje in New York City.

@fearlessxselena

#selenagomez #zayn #viral #zaynmalik #fyp

♬ original sound – Selena’s biggest fan

Een ooggetuige vertelt Entertainment Tonight: “Selena and Zayn went out in SoHo in New York City last night at around 10:30 P.M.. They walked in holding hands and were kissing. Most restaurant staff and restaurantgoers didn’t notice them. It seemed like they were comfortable together and it was clear that it was a date.” En ook op TikTok lijken de geruchten bevestigd te worden. Zo vertelt gebruiker @klarissa.mpeg dat haar vriendin de twee in een restaurant heeft gespot.

@klarissa.mpeg

#fyp #greenscreen #selenagomez #zaynmalik

♬ original sound – Klarissa Garcia

Bride to be? Selena Gomez schittert in een trouwjurk op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.