Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 10 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans gaan los op Twitter over de nieuwste make-uplook van Hailey Bieber

Naast TikTok zijn ook celebrities een van onze grootste inspiratiebronnen op het gebied van make-up, mode en haar. Ze plaatsten geregeld jaloersmakende foto’s op Instagram en hebben een hele glamsquad die er altijd voor zorgen dat ze er tiptop bijlopen. Zo ook Hailey Bieber, want fans gaan helemaal los en zeggen allemaal hetzelfde over de nieuwste make-uplook van het model.

Hailey draagt dé kleur voor deze winter.

Hailey Bieber

Het is niet de eerste keer dat we spontaan jaloers worden van een look van Hailey Bieber. Dit gebeurde ook al bij haar Met Gala-look toen ze er samen met haar man Justin Bieber helemaal geweldig uitzag. Maar daar blijft het niet bij, zo zagen we haar deze week in de ultieme casual comfort-look en plaatste ze in juni een make-uploze bikinifoto. Laten we eerlijk zijn: bij Hailey Bieber staat elke look geweldig.

Nu gaan fans opnieuw los en dit keer gaat het om de nieuwste make-uplook van het model. In het weekend plaatste celebrity make-upartist Mary Phillips een close-up foto van de prachtige look van Hailey Bieber. Deze look droeg ze bij het 10th Annual Art+Film Gala van het LA County Museum of Art. Naast de perfect verzorgde wenkbrauwen van het model, zien we een subtiele roze ooglook en een vleugje blush gecombineerd met een dieprode lippenstift. Dit staat perfect met het bruine haar van Hailey Bieber. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn obsessed.

Hailey Bieber
Steve Granitz/FilmMagic

Reacties

Het Instagram-bericht begon natuurlijk al snel duizenden likes te krijgen. Fans gingen ook massaal los in de comments van het bericht en iedereen zegt precies hetzelfde. Zo zeggen fans: “Omgg what lip colour is that 😍😍😍,” “Lip color??? 🔥😍👏,” “We need details on that lip!!😍😍,” “Need this lip. It’s perfect” en “Does anyone know the lip color?”

Helaas houdt Mary voor nu nog geheim hoe ze deze dieprode lipkleur heeft bereikt. Daarom zetten wij onze favoriete donkerrode lippenstift kleuren voor je op een rij.

1. Chanel ROUGE ALLUREROUGE ALLURE VELVET 63 – NIGHTFALL – € 29,07

Chanel lippenstift Hailey Bieber
Douglas

2. M.A.C. Powder Kiss Liquid Lipcolour Make Love To The Camera – € 18,75

Lippenstift Hailey Bieber
Douglas

3. NYX Shout Loud Satin Opinionated – € 7,31

Lippenstift Hailey Bieber
Douglas

Welke kleur is jouw favoriet?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.